Orbán Viktor és a FIDESZ nélkül már munkanélküliség, válság, vagy anarchia lenne?
Erős és tettre kész kormányunk van, óriási társadalmi támogatottsággal, a Fidesz jól kezeli a válság időben felmerülő problémákat ennek köszönhetően egyre jobban állunk.
Amennyiben tehetségtelen ballib csőcselék vezetné az országot már az utcákon égnének a hordók és dúlna a polgárháború. Ez tény!
Miért elégedetten a baloldal?
Dehát nemesuram, nekünk semmi bajunk sincs, mi jól elvagyunk és egy drágaságom által megálmodott országban élünk már rég!
Külföldön
Te meg buta bunkó vagy.
Magam javítok mindent, gyermekeim levágott lábkörme is többet ér nálad!
Sajnos le kell zárjam mert megyünk egy kicsit a Balcsira….
Te meg aszalódj a panelben nyomi!
"Kaptam 10milliót lakásra. Nem kell vissza fizetni. Kaptam 2,5 milliót kocsira, ingyen 5kw-os napelem rendszert a házamra.
Feleségem adómentes örökre, én havi 950eFT-ot keresek egy gyárban technikusként."
Eltartunk wazze! Akkor is ha megsértődsz az igaszságtól.
Majd akkor ugass, ha azt látod, hogy mi is a más által megtermelt dolgokból gyarapodunk. Egyelőre a te úrizálásodra kell keresnünk, de nem sajnáljuk tőled.
Még akkor se, ha mindeközben lenézed azokat akiknek az adóját feléled. Mondjuk tipikus. Olyan vagy mint a gazdád.
Most látom hogy ráadásul még a fizetését is mi fizetjük, hiszen az autógyárak bérköltségét is a kormány támogatások formában megfizeti, tehát ami adónkból. Ez baj.
Ez a dolog például tipikusan olyan mint a szocializmusban az, hogy mindenkinek csináltak munkahelyet, akkor is hogyha valós igény nem volt rá, csak hogy javuljon statisztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!