Orbán Viktor és a FIDESZ nélkül már munkanélküliség, válság, vagy anarchia lenne?
Erős és tettre kész kormányunk van, óriási társadalmi támogatottsággal, a Fidesz jól kezeli a válság időben felmerülő problémákat ennek köszönhetően egyre jobban állunk.
Amennyiben tehetségtelen ballib csőcselék vezetné az országot már az utcákon égnének a hordók és dúlna a polgárháború. Ez tény!
Miért elégedetten a baloldal?
Kérdező!
Úgy érted, hogy ha a fidesz elvesztené a hatalmat, már megint gyújtogatna és polgárháborút próbálna kirobbantani?
Lehetséges. Ezek a dzsentroid bolsevik szemétládák bármire képesek a hatalomért.
15 hidd el, hogy tőlünk már megszabadult az ország, mi már mind külföldön élünk, ott dolgozunk, oda adózunk és sokunk még a gyerekét is csak és kizárólag külföldre regisztrálja!
Egyre jobb lesz nektek otthon, a kiüresedő országban, márcsak az igazi hithű elvtársak közt!
Nem is értem mi bajotok.
Négy gyereket nevelek.
Egy főiskolás kettő gimnazista egy még általános iskolás.
Kaptam 10milliót lakásra. Nem kell vissza fizetni. Kaptam 2,5 milliót kocsira, ingyen 5kw-os napelem rendszert a házamra.
Feleségem adómentes örökre, én havi 950eFT-ot keresek egy gyárban technikusként.
A rezsim havonta 28eFT viz villany fűtés szemétdíj benne van.
Idén minden hétvégén Balatonon voltunk, most megyünk egy hétre nyaralni.
Őszre már foglaltam egy wellness hétvégét.
Ingyenes az iskola, az eü, olcsó a benzin, nincs migráns, éjjel félelem nélkül sétálok az utcán.
Új kocsi, új lakás, nyugalom, béke.
Mi a f@sz bajotok van?
Dolgozni kell, gyereket nevelni és nyugiban élni….
Töketlen barmok.
Akkor készülj, hogy vége a 7 bő esztendőnek. Ezt mondta Viktorod. Ő pedig azt állítja magáról, hogy soha nem hazudik.
És nagyon szívesen finanszíroztam a sok ajándékot amit az én pénzemből kaptál. Nem kell megköszönnöd, nem azért csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!