Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor és a FIDESZ...

Orbán Viktor és a FIDESZ nélkül már munkanélküliség, válság, vagy anarchia lenne?

Figyelt kérdés

Erős és tettre kész kormányunk van, óriási társadalmi támogatottsággal, a Fidesz jól kezeli a válság időben felmerülő problémákat ennek köszönhetően egyre jobban állunk.

Amennyiben tehetségtelen ballib csőcselék vezetné az országot már az utcákon égnének a hordók és dúlna a polgárháború. Ez tény!

Miért elégedetten a baloldal?

2022. aug. 4. 09:49
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
83%
Tanult ember létedre jó nagy marha vagy, kérdező!
2022. aug. 4. 19:27
 22/48 A kérdező kommentje:

Barmok!

Dolgozni kell!

Aztán lesz pénz!

Nem ugatni nyavalyogni!

Nekem sem volt mindig ennyi, ez 20-25 év munkája.

Amúgy meg bárki tud házat, lakást venni.

Meg az, hogy én kaptam ajándékot? Én négy gyereket nevelek ők fogjàk a ti nyugdíjatokat is megtermelni.

Azt gondolod hogy könnyű négy gyereket felnevelni?

Barmok!

Dolgozzatok!

2022. aug. 4. 20:58
 23/48 anonim ***** válasza:
83%
Én mondtam, hogy 4 gyereket nevelj? Ugatni azt tudsz! Lesz@rod hogy másnak mi a jó! Lesz@rod,hogy anyád-apád kijön-e élve a korházból, ugye. Ingyenes nagyszerű egészségügy. Lesz@rod azt is, hogy szétlopták alólad az országot! Ha majd leköp a gyereked, hogy milyen jövőt teremt nekik a fidesz, akkor is vered a melled, hogy neked milyen jó életed volt. Ember, akkora f@sz vagy mint egy hegy. Na, pont ilyen féleszűeket vesz meg a fidesz!
2022. aug. 4. 21:23
 24/48 anonim ***** válasza:
83%

Bizony, te kaptál ajándékot, mert az én adómat nem arra fordították, hogy jobb utak, egészségügy, miegymás legyen, hanem neked adták ajándékba.

A 4 gyereket meg vagy a saját kedvtelésedre csináltad és akkor ne pampogj, hanem neveld őket, mert senki nem kényszerített, ha pedig a támogatásért, akkor...

...hmmm hogy is hívják azokat akik pénzért szexelnek? Ja, meg van. Kurvák. Szóval akkor meg foglalkozási ártalom a kényelmetlenség.

2022. aug. 4. 22:20
 25/48 anonim ***** válasza:
84%
Na te aljadék! Neked aztán van stílusok és hozzá olyan egyszerű mint a faék! Látod, bizonyítod, hogy mennyire nem számít az iskola! Szerencsétlen. Azt se tudod mi folyik az országban! Szánalmas vagy.!igazi fideszes!
2022. aug. 5. 06:14
 26/48 anonim ***** válasza:
83%
Drága őnagysága kérdező, azt legyen kedves nekem nemesemberként megmondani, hogy a fenébe van, hogy nemhogy az ország, de a világ sem látja azt, amit Ön Ispánuram? Ha ennyire fenenagy a jólét ebben a királyságban, akkor urambocsá, hogy létezik, hogy nem dörömbölnek külföldi hordák a határainkon, azért, hogy mindenki felcsúti lakos lehessen, ellenben generációk vándorolnak a bűzős ellenség karmai közé, hogy ott egész életeket éljenek le aztán? Legyen kedves bölcsességed eme egyszerű kérdésre választ adni, mert én ősbunkó, jobbágy eztet én nem értem!
2022. aug. 5. 06:48
 27/48 anonim ***** válasza:
84%

Én vagyok bunkó, amikor ömlik a szar a szádból? Ezeket a géneket kár volt tovább örökíteni.

Azért majd alkalomadtán tanítsd meg az utódaidnak, hogy dolgozzanak és adózzanak keményen, hogy viszonozhassák az ajándékot azoknak, akiknek az adóján őket, az apukájukat és anyukájukat eltartotta az állam.

2022. aug. 5. 06:59
 28/48 anonim ***** válasza:
83%
Kár volt törölni a kérdező hozzászólását, így nem lesz tiszta a következő olvasóknak, hogy az utolsó írások milyen reakcíóra érkeztek!
2022. aug. 5. 08:00
 29/48 A kérdező kommentje:

Gyenge akarat, zéró munkabírás, nagyarc, keskeny váll, üres fej!

Ezek vagytok!

Én 14 évesen már dolgoztam minden nyáron, aztán féri és katona lettem, megtanultam a szakmám, alázattal végeztem olyan munkát is amihez nem volt sok kedvem, de a munka az munka és szépen fejlődtem.

Megismertem a feleségem, négy gyermeket szült nekem, én meg megteremtettem neki mindent hogy boldog lehessen!

Ti meg sírva fakadtok ha húsos emojit láttok, szivárványos zászlót lengetve óbégattok, hogy valaki fizesse ki a rezsit mert sokba volt a nem-átalakító műtét.

Rossz buz1k vagytok és lusta beképzelt az élethez semmit nem értő szánalmas csőcselék.

Mondom mégegyszer:

Dolgozni kell nem pofázni!

Gyermeket nemzeni, és felnevelni.

Feleséget boldoggá tenni, és nem drogos partin bedobni a közösbe.

Az hogy a világ tájairól összecsipegetitek ami tetszik és azt hiszitek hogy ha elég sokáig hisztiztek akkor valaki más majd megteremti nektek nem működik.

Akartok szép tiszta országot? Szedjétek össze a szemetet!

Akartok gazdag országot?

Dolgozzatok sokat és fizessetek adót ne csak minimálbér után!

Akartok más kormányt?

Hozzatok létre egy olyan pártot aki képes programmal odaállni a kampányba, és ne az legyen a program hogy azorbánlopmeghazudik mert ettől minden normális embernek felfordul a gyomra.

Akartok boldog teljes életet?

Válasszatok párt, becsüljétek meg, neveljetek gyereket!

Mindezek alapja a munka… nem fáj az próbáljátok ki!

2022. aug. 5. 08:12
 30/48 anonim ***** válasza:
88%
Viktor, maga az Ispánuram?
2022. aug. 5. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!