Csak én érzem azt hogy ekkora megszorítás még nem volt vagy tényleg nem volt még Magyarország történelmében?
Figyelt kérdés
Emlékszem a régi megszorításokra Bokros csomag, Gyurcsány 2006os megszólítására, volt adóemelés áremelés ott is volt rezsiemelés de így is kitudtunk jönni kis megszorítással, de ilyen még nem volt, hogy azon aggódjunk, hogy nem fogunk kijönni, nem tudjuk kifizetni majd a rezsit. Egy kétszintes családi házban lakom anyukàmmal, az átlagot jóval túllépjük, sajnos olyan 70000 Ft lesz a számlák az eddigi 22000 Ft helyett, ekkora emelést még sosem tapasztaltam, úgy néz ki hogy fel kell költöznie anyukámnak hozzám a kislakásba, így talán kijövünk...de ilyenre még sosem kényszerültünk..2022. aug. 1. 22:11
21/29 anonim válasza:
100 éve meg 2. világháború idején volt.
23/29 anonim válasza:
Bár szokták emlegetni a fidióták, hogy tyúúúúcsááááány idejében a mocsok profitéhes gázszolgáltató naponta 32x emelték a rezsit, de akkoriban összesen évek alatt közelében sem volt az emelés a mostani 6x (hatszoros) emelésnek.
24/29 anonim válasza:
Ez is érdekes, ha Gyurcsány emel 20%-kal a gáz árán, akkor fúúúj Gyúcsán, le vele, de ha Orbán emel 600%-kal, akkor azzal semmi baj sincs, majd kevesebbet fűtünk oszt kész.
25/29 anonim válasza:
Magyarország történelmében volt már, ennél nagyobb megszorítás is. Azért elég hosszú történelmünk van. A rendszerváltás óta viszont még szerintem nem.
26/29 anonim válasza:
Nem tudom, mostanság történelemórákon (vagy helyett) füveznek, hogy ilyen fogalmatlan mindenki?
27/29 anonim válasza:
@26, semmi, csak ilyen a tankönyvek, a tananyag minősége...
28/29 anonim válasza:
Ha van 2 fürdőszobátok, akkor 2 lakrésznek számít és akkor nem érint titeket az emelés.
29/29 anonim válasza:
#28 ki tudja... be lett jelentve 2 lakrész, be kell küldve az mvm-nek, azóta is összevissza számlák jönnek, mint másoknak is. Egyszer 100000 Ft (30 körüli átalány volt előtte) aztán mínusz 160000, aztán 120000... Pedig nem kéne érinteni az emelésnek így már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!