Csak én érzem azt hogy ekkora megszorítás még nem volt vagy tényleg nem volt még Magyarország történelmében?
Szerintem még az elején vagyunk. 12 év rossz gazdaságpolitikáját ez a kormány nem tudja kijavítani.
Amíg a nők el tudnak járni műkörmöshöz, addig nincs baj. És ezt komolyan írtam. Majd amikor a szépségipar arról cikkez, hogy jelentősen esnek a bevételek, akkor megszorítás van.
"Egy kétszintes családi házban lakom anyukàmmal"
Két embernek miért kell kétszintes ház?
#1 feltehetően inkább birkára gondolt.
-- annyira éhezik, nem tudja mit beszél
3. Feleségemmel lakom és azért külön lakunk ami szerintem normális hogy leválik az ember..
Ha ide költözik anyukám akkor nem lesz valami kényelmes két pici szoba van, gondoljátok már el.. Ez aztán az igazi megszorítás
"de ilyen még nem volt"
Hát nem is volt háború, szankciók meg ilyen magas világpiaci ára a gáznak.
6. Azért eldönthetnéd, hogy az anyukáddal laksz a kétszintes házban (nyitó kérdés) vagy a feleségeddel a kislakásban.
Amúgy ha ilyen kis lakásban laktok, akkor valószínűleg belefértek az átlagba és nem emelkedik a rezsitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!