Csak én érzem azt hogy ekkora megszorítás még nem volt
vagy tényleg nem volt még Magyarország történelmében?
Figyelt kérdés
Emlékszem a régi megszorításokra Bokros csomag, Gyurcsány 2006os megszólítására, volt adóemelés áremelés ott is volt rezsiemelés de így is kitudtunk jönni kis megszorítással, de ilyen még nem volt, hogy azon aggódjunk, hogy nem fogunk kijönni, nem tudjuk kifizetni majd a rezsit. Egy kétszintes családi házban lakom anyukàmmal, az átlagot jóval túllépjük, sajnos olyan 70000 Ft lesz a számlák az eddigi 22000 Ft helyett, ekkora emelést még sosem tapasztaltam, úgy néz ki hogy fel kell költöznie anyukámnak hozzám a kislakásba, így talán kijövünk...de ilyenre még sosem kényszerültünk..
7. 2008-as válságnál nem szálltak így el az energiaárak és a dél-szláv háború miatt sem.
2022. aug. 1. 22:27
12/29 A kérdező kommentje:
10. Kétgenerációs kétszintes ház a fönti egy kis lakás tetőtér beépítéssel, ott lakom a feleségemmel, alattam anyukám. Régi ház szigeteletlen régi ablakok parapet konvektor van lent.
Igen ha a tetőtérben felköltözik anyukám akkor valószínűleg kijövünk de ugye értitek a megszorítást hogy milyen az ha csöndben kell együtt lenni éjszaka a feleségemmel mert.....
2022. aug. 1. 22:28
13/29 anonim válasza:
9. És ki győzte le az Orbánt kedves Árokpart, csak nem a Bertalan Attila féle rendszerváltó bagázs?
2022. aug. 1. 22:29
14/29 A kérdező kommentje:
11. De mi úgy tudom hogy ötöd annyiért vesszük a gázt Putyintól és nem világpiaci ár szerint kapjuk valami nem kerek akkor...hogy is van ez nem értem...
13-as Nem a rendszer saját magát élte fel , miközben közel 3 generációval elhitette, hogy hosszútávú jövőt fog nekik biztosítani, de valamiképpen fedezet nélkül nagyobbnak gondolta magát mindennél és mindenkinél, sérülékenynek és ez a magabiztosság lett a veszte és ez döntötte össze.
2022. aug. 1. 22:35
16/29 anonim válasza:
Bizony ez komoly megszorítás lesz. Az ország Orbánék vezetése alatt a lehetőségein túlterjeszkedett, és most nadrágszíjhúzás jön, összeköltözés, stb. Eljátszották az ország jövőjét.
2022. aug. 1. 22:41
17/29 anonim válasza:
Nem volt.
Ez gyilkosság most.
2022. aug. 1. 22:45
18/29 anonim válasza:
Nevetséges, engem semmiféle állítólagos "megszorítás" nem érint.
2022. aug. 1. 22:59
19/29 árokpart válasza:
18-as Olyan Január körül már szerintem nem lesz kedved nevetni.
2022. aug. 1. 23:03
20/29 anonim válasza:
18: a katások bedöntése miatt egy csomó szolgáltatás drágulni fog, úgyhogy pl. te fizeted majd azt is
De tudom, az M1 majd bemondja neked, hogy háborús infláció, és akkor elhiszed, hogy minden inflációt a háború okozza (arra pedig már nem is emlékszel gondolom, hogy az árstopokat már a háború előtt behozták, mert úgy meglódult már akkor is az infláció)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!