A rezsicsökkentés átalakítása egy végtelenül igazságtalan dolog?
19
Ha valamit nem próbálunk, akkor nem tudjuk hogy mi lett volna ha próbáltuk volna! És az ,hogy hazudtak, igenis a felelősségük.Merthogy ők hatalmon akartak maradni, szórták a pénzt aztán meg te fizeted velem együtt az árát.:)
Nem általános igazság de sajnálatos tény, hogy az emberek egy része egyszerűen nem akart költeni szigetelésre és fűtésmodernizálásra. Egymást érték a pályázatok, csak a saját erőt kellett volna félretenni vagy előtakarékosságiba rakni. Erre volt majdnem 10 év. Ez nem a napról-napra élő emberekre igaz, hanem azokra, akiknek volt lehetősége a korszerűsítésre, mégsem éltek vele.
Tehát a rezsicsökkentés részleges megszűnése hirtelen is volt meg nem is, mert előtte azért lett volna lehetőség korszerűsíteni.
Nem azt kell irigyelni, aki szigeteltetett és új ablakokat rakatott be. Nekem 10 évig kellett törlesztenem a panelban, milliós összegeket emiatt. Akkor nem irigyelt senki. Akkor sem, amikor azt mondta 40 m2-en lakom. Most meg mindenki azt írja, de jó, te az átlagfogyasztás alatt vagy, én nem tudom kifűteni a 300 m2-es házamat...Hát ha nem tudod, költözz kisebbe. én sem jókedvemben lakom itt, hanem, mert erre telik diplomás egyedülállóként.
Igazság pedig sajnos sosem volt a világban és sosem lesz, a politikában pedig eddig is hazudtak, eztán is fognak. Az a hülye, aki még hisz a kampányígéreteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!