A rezsicsökkentés átalakítása egy végtelenül igazságtalan dolog?
Szociális alapú megállapítás nem lenne túl jó, mert megint a kisebbség járna jól.
Ilyesmit Dobrev Klárika akart.
4#
Miért adózzon sokat, aki jól keres?
Azért tanult, hogy kiemelkedjen, azért vállalkozott,hogy sikeres legyen.
Miért kellene lehúzni a sikeres,szorgalmas embereket?
Ja, tudom,hogy a proliknak megnyugodjon a kis lelke.
Alapvetően szerintem érthető volna,de nem így ahogy csináljak.Azzal kampányoltak, hogy marad a rezsicsökkentés.Nem nagyon szorgalmazták hogy alternatív energia felé érdeklődjön a nagy átlag, aztán adtak 2-3 hetet mindenkinek hogy felkészüljön.Ha raraktak volna 200-300ft lehet azt mondanám oké,de a 700 nem tom mennyit ráengedni az emberekre... És már a normális, átlagos,napi szükségleti kajaktol is vágsz egy hatást a boltban.Sok ember valószínűleg eldöntheti majd hogy eszik vagy csekket fizet.
Amellett hogy horror áremelkedés van a fizetések nem nőttek annyival és mivel Orbán már említette hogy mindenki vigyázzon a munkahelyére, valószínűleg lesznek bajok.Igy én ezzel az intézkedéssel nagyon nem tudok kibékülni...
Teljesen igazságos rendszer nincs...majd meglátjuk.
A leggazdagabb rokonom pl papíron qrva keveset keres...és mennyien vannak még így. Velük mit csinálnál kérdező???
6#
Jelenleg ezek az ún. jól kereső diplomások, vállalkozók pörgetik a GDP-t.
Ha megfojtod őket, adókkal, akkor a szolgáltatószektor,építőipar elkezd visszaesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!