Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon az árstopot...

Magyarországon az árstopot október elején meghosszabbítják?

Figyelt kérdés

2022. aug. 1. 07:36
1 2
 11/13 Bferike ***** válasza:
100%
Már szombaton részlegesen eltörölték. Viszont a jó hír hogy van ahol csak 160 ft különbség van a piaci ár, és a kedvezményes között.
2022. aug. 1. 09:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem ez abszolút hidegen hagy, ha marad marad, ha nem, hát nem.
2022. aug. 1. 10:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem marad az arstopp csak tovabb korlatozza. Peldaul csak a 20 evbel idosebb autok tankolhatnak olcsobban es kivetelek a premium markak pl merci, bmw , vagy csak a kis kobcentis autok tankokhatnak olcsobban, de ahogy ok mondjak, az arstopp tovabbra is marad.

Vagy lekorlatozzak ugy hogy a nyugdijasok tankolhatnak csak olcsobban, vagy bizonyos kor felett, bizonyos kor alatt, stb.

A lenyeg hogy szerintem csak tovabb szukitik a kort mert akkor tudjak mondani hogy az arstopp tovabbra is fennall :)

Vagy pl csak az tankolhat aki max 1.2 benzinessel, vagy 1.6 dizelessel jar, 20 evnel oregebb az auto, a tulajdonos szoke, kekeszemu, minimalbert keres amit tud igazolni a benzinkuton, tudja igazolni hogy epp munkaba megy es hogy egy multinak dolgozik ehberert, de igy is csak max 5 litert tankolhat, DE AZ ARSTOP TOVABBRA IS MARAD :D

2022. aug. 1. 12:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!