Magyarországon az árstopot október elején meghosszabbítják?
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 07:36
1/13 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem, esetleg részben.
2/13 anonim válasza:
Nem tudni. Nekunk vegunk,kb,kijottunk videkre az allando covid karanten miatt,megorultunk a gyerekekkel a 8.emeleten bezárva. 150 nm gazos csaladi haz,katas vallalkozassal,benzinnel bejaros varosba (mondjuk 12 km re csak). Nekunk eddig havi -500 e ft a kieses. Ha a benzint is elengedik akkor kb a felso kozeposztalybol a szegeny retegbe csuszunk vissza. Mindenzt par honap alatt. Azert ez muveszet.
3/13 anonim válasza:
Nem az árstop meghosszabbitása a kérdés, hanem az államkassza meghosszabitása.
Szerintem októberig látják a tartalékokat és, ha nem küldi a gonosz Brüsszel a birodalmi sarcot, onnantól vége a dalnak és szép idők lesznek
4/13 anonim válasza:
Tegnap beszéltem Orbán Viktorral, a téma még nincs napirenden.
5/13 anonim válasza:
Nem, sőt, már előbb meg fogják szüntetni.
6/13 anonim válasza:
3: van még tér, csomó állami beruházást el lehet még engedni, sportversenyeket lemondani, pénzszórást visszafogni, további adókat emelni
Államcsőd nem lesz, de jobban sem fogunk élni, az biztos.
8/13 anonim válasza:
A benzinre biztos nem, a csirkefarhát meg tényleg érdekel?
9/13 anonim válasza:
Engem érdekelne hogy mégis miből hosszabbíthatnák meg? Amíg nincs béke a háborúban csak lefelé megyünk a lejtőn.Tehát minden csak rosszabb lesz, még a szinten tartás is lehetetlen.Nagyon meglepődnék ha hosszabbítás lenne.
Az üzemanyagnál pedig más ésszerű ok is van arra hogy megszüntessék az árstopot.
10/13 anonim válasza:
Van olyan érzésem hogy addig el is forgják törölni, mert a mostani módosítás nemigen csökkenti a felhasználást viszont az inflációt gerjeszti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!