Még további élelmiszerár drágulást fog hozni a benzin árstop korlátozása?
Ha drágább lesz a benzin a cégeknek, teherautóknak stb akkor drágább lesz a szállítás. Ezt pedig csak az árakra tudják ráverni, mivel veszteségre senki sem dolgozhat, de még minimális profit veszteséget sem tud benyelni a legtöbb magyar vállalat, a legtöbbjük ki van centizve, alig termel ennyit hogy meg tudjon élni.
Márpedig sajnos az árakat tovább lehet verni felfele, fel a csillagokba. De sajnos már így is magasak, hova verik már?
Dehogy magasak az árak...
Még futja áramra és netre a kormányt isteníteni, hogy nem a Gyuccsány kormányoz xD
Meg mindig olcsobbak az arak mint USA-ban. Nemreg voltam latogatoban otthon es egyedul a benzin volt amit soknak gondoltam, meg a 480-as aron is. Minden masra kevesebbet koltottem mint itt USA-ban.
Kaja, csoki, pekaru, ettermi kaja, allatkert belepo, stb mind olcsobb mint Amerikaban.
Ahogy a 9-es is írja, az áremelés tényleges okai már eddig is megvoltak, a kamionok stb. már eddig is drágább gázolajjal mentek.
Jelenleg annyi a változás, hogy az ilyen Mari néni kisboltja félék drágulhatnak, ő járnak személykocsival áruért, már ha tényleg a benzinár az igazi ok. Bár úgyis ráfogják mások is az üzemanyagra/háborúra, emiatt ne legyenek kétségeink...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!