Ha eldurvul az élelmiszerár válság, a Fidesz nyíltan is visszahozhatja a Rákosi korszakot, amikor egy disznót sem lehetett levágni, hanem be kellett dobni a közösbe?
Jobboldal pózerkednek és fikázzák a baloldalt, holott szélsőbaloldali politikusok valójában, az egész Fidesz banda atom kommunista a mai napig.
Sokan már "jegyrendszert" rebesgetnek, hogy így osszák majd szét az élelmiszert ha eldrágulna, ne az alapján hogy kinek mennyi pénze van.
Ennyi erővel akkor már mindent lehet, az ingatlanokat is államosítani, beszüntetni az ingatlanpiacot, a magántulajdont meg mindent. Sőt a banki betéteket, megtakarítási számlákat is államosíthatják, a pénz fogalmát háttérbe szoríthatják. Sőt még a kriptovalutákig is elmehetnek, a lehetőségek korlátlanok.
Eljöhet még az a kényszer helyzet, hogy minden közös legyen? Van ilyen vérkomcsi a Fidesz?
Rákosi korszakban azért kellett bejelenteni a disznóvágást,meg vámot adni belőle, mert élelmiszer sem nagyon volt.
Manapság meg a bőség zavara van.
Mellesleg, lehet csökkenteni a kiadásokat.
Én például forró levegős sütőt használok a sült krumpli, rántott hús sütésére.
Illetve kenyérsütőt a kenyerek sütéséhez.
Az áram nem gond, mert van napelem is.
Az étolajhasználat lecsökkentésével is sokat spóroltam.
#1 Aztán megint csak kibukik, hogy spórolni(már amennyire ez spórolás) is csak az tud, akinek van miből.
Air fryer?Kenyérsütő?Napelem?Ohh, please...
Azért tudod, mennyi olajat kidob az ember, ha sima fritőzben süt? Vagy lábosban? Ha nem tud ilyenre 50-60 ezret rászánni, az nem most kezdődött.
#4 Én egy embert sem ismerek aki fritőzben süt.Egyéb iránt nem kötelező rantott ételeket enni, egészsegtelen amúgy is.
A lenyeg az, hogy akinek gondot okoz az étolaj, a kenyér megvásárlása, az nem fog tudni air fryert meg kenyérsütőt venni.Napelemre ugyanez igaz, főleg, ha valaki albérletben lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!