Ha eltörlik a lakossági üzemanyagár stoppot, akkor lerakod a kocsit?
22, már miért taxizna?
Az én kollégám pl. 100km-re lakik a munkahelytől. Itt Bp-n 2x annyit keres mint vidéken. Minden nap 200km-t autózik. 100km reggel amikor jön, 100km délután mikor hazamegy.
Nagyon jól fizető állásnak kell lennie, illetve keveset fogyasztó autónak.
Az átlag ember kereshet olyan 300k nettót. Ebből szerintem nem nagyon fognak finanszírozni 800 ft-os benzint.
Más, ha 20-20km-t kell menni, de 200..
De ezek szerint csak én vagyok csóró itt a GYK-n
A mi nettónk 500+, az autója egy keveset fogyasztó dízel.
Na látod az jó kérdés, hogy mi lesz ha 800 vagy 1000 Ft lesz egy liter gázolaj...
500 nettóból elhiszem, hogy kilehet gazdálkodni, bár dupla áron már ti is szívnátok a fogatokat szerintem.
Itt ami a legnagyobb baj, hogy minden más is brutális drágult. És akkor jön majd az elmúlt évtizedek legkeményebb tele..
"Az átlag ember kereshet olyan 300k nettót. Ebből szerintem nem nagyon fognak finanszírozni 800 ft-os benzint."
El ne hidd. Én kelet-magyarországon lakom, itt az átlagember inkább 200 ezret keres, de sokan kapnak 170-180 ezret. De olyan ez a kocsi az embereknek, mint a cigi, inkább nem esznek, de akkor is megtankolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!