Kérdező, úgy látom, csúnyán felsültél az apokaliptikus vízióiddal, senki nem fogja lerakni a kocsit. Én se.
2022. júl. 31. 09:39
12/32 anonim válasza:
6: Ezekből egyiket se veszek. Ezzel együtt nincs semmiféle dupla ár, legalábbis összességében. Van, ami nem is drágult.
2022. júl. 31. 09:40
13/32 anonim válasza:
Már most is alig használom. Roller, bringa. Csak ha többen megyünk, vagy messzebbre kell menni, vagy szállítani kell.
2022. júl. 31. 09:43
14/32 anonim válasza:
Nem tehetem. 35 km-re járok dolgozni, a tömegközlekedés katasztrofális, ahogy 2. válaszolónál.
2022. júl. 31. 09:52
15/32 anonim válasza:
10.000 / literig simán belefér.
2022. júl. 31. 09:55
16/32 anonim válasza:
Én valószínűleg nem fogok ebben az esetben bejárni dolgozni csak ha nagoyn muszáj, illetve a hétvégi programokat is úgy fogom tervezi, hogy kevésbbé legyen autós. Aztán persze ha 1 évig nem lesz hobb a helyzet, újra elkezdem legalább a hétvégén használni teljesen, az életet élvezni kell ehhez meg kellenek a programok.
2022. júl. 31. 10:24
17/32 qkker1 válasza:
Nem tudom letenni, nincs más alternatívám a közlekedésre.
2022. júl. 31. 13:40
18/32 anonim válasza:
Nem tudok többet bejelölni, mert több is igaz rám:
- ezzel járok be dolgozni
- megtehetem
A munkahelyem a benzin egy részét fizeti. De ezen felül is inkább még megveszem a benzint drágábban, mert még így is jobban megéri, mint tömegközlekedni.
2022. júl. 31. 14:49
19/32 anonim válasza:
Az a baj, hogy aki megtehetné, hogy lerakja, mert közel lakik a munkahelyéhez, az inkább kifizeti azt a plusz 5 ezret, minthogy 15 percet buszoznia vagy gyalogolnia kelljen.
Ezért azok szívják meg, akik messze laknak, pl. vidéken és a városba ingáznak, mert a környékükön nincs munka, a tömegközlekedés meg katasztrófa. Ők fizethetik majd a havi plusz 40-50 ezret benzinre, ha nem akarják elveszíteni a munkájukat.
2022. júl. 31. 21:47
20/32 anonim válasza:
Az életközösségben, amelyben élek, a feleségem vezet.
Nem fogja letenni a kocsit ársapka nélkül sem, mert beteg és ez jelenti számára a mobilitást. Akik egészségesek, azok többségének nehéz lehet ezt megérteni, de ez ettől még így lesz. Nem vettük igénybe a támogatást, - a gépjármű, amit vezet, a drága benzint "szereti", (attól megy úgy a kocsi, ahogyan megszokta és szeretné). Megvesszük, beül(ünk), elhasználja a kocsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!