Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha eltörlik a lakossági...

Ha eltörlik a lakossági üzemanyagár stoppot, akkor lerakod a kocsit?

Figyelt kérdés
Dupla élelmiszerárak, brutális rezsiköltségek, és előbb utúbb az üzemanyagár stoppnak is vége.

2022. júl. 31. 08:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, úgy látom, csúnyán felsültél az apokaliptikus vízióiddal, senki nem fogja lerakni a kocsit. Én se.
2022. júl. 31. 09:39
 12/32 anonim ***** válasza:
37%
6: Ezekből egyiket se veszek. Ezzel együtt nincs semmiféle dupla ár, legalábbis összességében. Van, ami nem is drágult.
2022. júl. 31. 09:40
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
Már most is alig használom. Roller, bringa. Csak ha többen megyünk, vagy messzebbre kell menni, vagy szállítani kell.
2022. júl. 31. 09:43
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetem. 35 km-re járok dolgozni, a tömegközlekedés katasztrofális, ahogy 2. válaszolónál.
2022. júl. 31. 09:52
 15/32 anonim ***** válasza:
66%
10.000 / literig simán belefér.
2022. júl. 31. 09:55
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
Én valószínűleg nem fogok ebben az esetben bejárni dolgozni csak ha nagoyn muszáj, illetve a hétvégi programokat is úgy fogom tervezi, hogy kevésbbé legyen autós. Aztán persze ha 1 évig nem lesz hobb a helyzet, újra elkezdem legalább a hétvégén használni teljesen, az életet élvezni kell ehhez meg kellenek a programok.
2022. júl. 31. 10:24
 17/32 qkker1 ***** válasza:
100%
Nem tudom letenni, nincs más alternatívám a közlekedésre.
2022. júl. 31. 13:40
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok többet bejelölni, mert több is igaz rám:

- ezzel járok be dolgozni

- megtehetem

A munkahelyem a benzin egy részét fizeti. De ezen felül is inkább még megveszem a benzint drágábban, mert még így is jobban megéri, mint tömegközlekedni.

2022. júl. 31. 14:49
 19/32 anonim ***** válasza:
46%

Az a baj, hogy aki megtehetné, hogy lerakja, mert közel lakik a munkahelyéhez, az inkább kifizeti azt a plusz 5 ezret, minthogy 15 percet buszoznia vagy gyalogolnia kelljen.

Ezért azok szívják meg, akik messze laknak, pl. vidéken és a városba ingáznak, mert a környékükön nincs munka, a tömegközlekedés meg katasztrófa. Ők fizethetik majd a havi plusz 40-50 ezret benzinre, ha nem akarják elveszíteni a munkájukat.

2022. júl. 31. 21:47
 20/32 anonim ***** válasza:
36%

Az életközösségben, amelyben élek, a feleségem vezet.

Nem fogja letenni a kocsit ársapka nélkül sem, mert beteg és ez jelenti számára a mobilitást. Akik egészségesek, azok többségének nehéz lehet ezt megérteni, de ez ettől még így lesz. Nem vettük igénybe a támogatást, - a gépjármű, amit vezet, a drága benzint "szereti", (attól megy úgy a kocsi, ahogyan megszokta és szeretné). Megvesszük, beül(ünk), elhasználja a kocsi.

2022. aug. 1. 04:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!