Kedves baloldali honfitársaim! Elárulnátok, hogy mi volt rasszista Orbán Vitya bizonyos beszédében?
Figyelt kérdés
Én nem találtam benne semmi rasszista dolgot. A kultúránk megvédése idegen kultúráktól, nem rasszizmus.2022. júl. 28. 23:44
41/42 anonim válasza:
* fogalmazni
Ezer bocs, hogy késő este elírtam, de szerintem az, aki szerint a magyar az egy faj, az ne osztogassa a nem létező eszét.
42/42 anonim válasza:
"Any discrimination based on any ground such as sex, race, colour, ethnic or social origin,
genetic features, language, religion or belief, political or any other opinion, membership of a national
minority, property, birth, disability, age or sexual orientation shall be prohibited."
Az angol szövegben nincs szó fajról, csak etnikumról és rasszról, szóval ezzel az idézettel vagy hazudtál, vagy simán csak azt bizonyítottad, hogy még az Alapjogi Charta fordítását végző csávó is rasszista volt, aki direkt a faj szót használta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!