Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy Orbán...

Elképzelhető, hogy Orbán Viktor bizonyos értelemben Adolf Hitler módszereit másolja?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy bizonyos értelemben megismétlődik a történelem egyik borzalmas időszaka. Az a meglásátom, hogy Orbán Viktor egyre több módszert másol Adolf Hitler kegyetlen tetteiből.

Ha megfigyeljük, hogy Orbán Viktor már "fajelméletről" beszélt Tusnádfürdőn az idei 2022-es beszédében és a "nép ellenségének" is megjelölt bizonyos társadalmi csoportokat: migránsok, gender. Arra is kitért Orbán Viktor, hogy "A mi fajunk nem fog keveredni más fajokkal!".

Nekem erről az egészről az jut eszembe, amikor Adolf Hitler szintén "fajelméletről" beszélt, illetve arról, hogy a "német árja faj nem keveredhet más fajokkal". Illetve, Adolf Hitler is szeretet megjelőlni bizonyos társadalmi közösségeket "ellenségként", ő elsődlegesen a zsidókat üldözte.

Lehetséges, hogy a történelem meg fogja ismételni magát és Orbán Viktor gyakorlatilag Adolf Hitler módszereit másolja?

2022. júl. 25. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Mér régóta alkalmazza a goebbelsi propagandát.
2022. júl. 25. 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen
2022. júl. 25. 18:15
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

Naná.

Gázkamra viszont sajnos nem lesz, ilyen gázárak mellett...

2022. júl. 25. 18:16
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Ez alap, hiszen Orbán nemzete, nemzetei meglehetősen rasszisták, gádzsónak, gojnak neveznek más népeket. A nácik igazából csak úgy bántak a kiválasztottakkal, ahogy ők másokkal, akik "alsóbbrendűek". A zsidó és a náci világkép nagyon közel áll egymáshoz. Csak az a különbség, hogy a náci csak reakció volt, a zsidó meg több ezer éve létezik.
2022. júl. 25. 18:19
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Viszont itt most Európáról van szó. Orbán egyértelműen egy páneurópai utópiát képzel el. Szerintem alapvetően az EU-val se lenne baja, ha a nézeteik megegyeznének.
2022. júl. 25. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja és nem arra akarok kilyukadni, hogy ez jó dolog, csak szimplán itt most nem a magyarságról van szó.
2022. júl. 25. 18:21
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
12 éve folyamatosan azt teszi. Aki nem buta, és ismeri a történelmet, az erre már régen rájött.
2022. júl. 25. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Persze hogy másolja. A liberálisok kiirtása már most elkezdődött, google earth-ön meg is lehet nézni a haláltáborokat.
2022. júl. 25. 18:31
 9/13 anonim ***** válasza:
28%

"A mi fajunk nem fog keveredni más fajokkal"

Ugye megteszed, hogy ezt a részt belinkeled nekem, hogy ne kelljen a többórás beszédet végighallgatnom? Bírom a zorbánt, de ennyire nem érek rá.

Köszi előre is!❤️

2022. júl. 25. 18:33
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

#9: nem pontosan így fogalmazott, de lényegében ez volt a jelentése...

https://www.youtube.com/watch?v=hFjPEJA3DOU&t=321

DE! Ajánlom egészet.

2022. júl. 25. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!