Elképzelhető, hogy Orbán Viktor bizonyos értelemben Adolf Hitler módszereit másolja?
Én úgy vettem észre, hogy bizonyos értelemben megismétlődik a történelem egyik borzalmas időszaka. Az a meglásátom, hogy Orbán Viktor egyre több módszert másol Adolf Hitler kegyetlen tetteiből.
Ha megfigyeljük, hogy Orbán Viktor már "fajelméletről" beszélt Tusnádfürdőn az idei 2022-es beszédében és a "nép ellenségének" is megjelölt bizonyos társadalmi csoportokat: migránsok, gender. Arra is kitért Orbán Viktor, hogy "A mi fajunk nem fog keveredni más fajokkal!".
Nekem erről az egészről az jut eszembe, amikor Adolf Hitler szintén "fajelméletről" beszélt, illetve arról, hogy a "német árja faj nem keveredhet más fajokkal". Illetve, Adolf Hitler is szeretet megjelőlni bizonyos társadalmi közösségeket "ellenségként", ő elsődlegesen a zsidókat üldözte.
Lehetséges, hogy a történelem meg fogja ismételni magát és Orbán Viktor gyakorlatilag Adolf Hitler módszereit másolja?
Naná.
Gázkamra viszont sajnos nem lesz, ilyen gázárak mellett...
"A mi fajunk nem fog keveredni más fajokkal"
Ugye megteszed, hogy ezt a részt belinkeled nekem, hogy ne kelljen a többórás beszédet végighallgatnom? Bírom a zorbánt, de ennyire nem érek rá.
Köszi előre is!❤️
#9: nem pontosan így fogalmazott, de lényegében ez volt a jelentése...
https://www.youtube.com/watch?v=hFjPEJA3DOU&t=321
DE! Ajánlom egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!