A magyaroknak miért mindig rossz minden?
"Bemutattam neked hogy ha két legkisebb keresetű ember gyereket nevel..."
Igen, ezt tetted. És nem érted, mi a baj ezzel? Sajnálom, de ez iskolázottsági probléma.
#24 nézzél már utána, hogy a steril példád mennyire életszerű. Ez ugyan az, mint amikor a vezéred átlagokkal dobálózik medián helyett.
Súgok, még a Bokros csomag alatt is voltak olyanok akik jól jártak. De velük példálózni, hogy nem is volt az megszorítás nem kicsit csúsztatás. Igen létezik olyan csoport aminek ez kifejezetten előnyös de a többségnek ez nem oszt és nem szoroz.
De nyugodtan áltasd magad, és magyarázd ezzel az igazadat, hiszen egy mesterségesen összetákolt gazdasági példa (ami saját bevallásod szerint rád sem érvényes) elég sokáig képes a kognitívan disszonáns érzéseidtől megvédeni a pszichédet.
#25 "nézzél már utána, hogy a steril példád mennyire életszerű. Ez ugyan az, mint amikor a vezéred átlagokkal dobálózik medián helyett."
Értem. Szóval fogalmad sincsen arról miért is ne lenne jó példa a legszegényebbek családi adókedvezményének nagyságára az hogy ha 2 minimálbéres szülő nevel 2 vagy 3 gyereket.
Megértem, mert tényleg nincs is rá magyarázat. Csak azt nem értem akkor miért kínlódsz ennyire? Kértem hogy mond meg mi lenne szerinted megfelelő példa helyette, de akkor most megint kérem másképpen. Mutasd meg TE számokkal, hogy a szerinted mekkora támogatást jelent a szerinted szegény családoknak a családi adókedvezmény!
Mitől nem életszerű amúgy hogy 2 minimálbéres szülő nevel 2-vagy 3 gyereket meg hogy van aki ennek másfélszeresét keresi vagy még többet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!