A magyaroknak miért rossz a lelkiismerete? Miért nem vállalnak felelősséget?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 20:49
1/12 anonim válasza:
Mitől lenne rossz a lelkiismeretünk?
2/12 anonim válasza:
Az enyém tök jó, rendesen alszom. :)
4/12 anonim válasza:
Nem rossz a lelkiismeretem, és amit teszek, azért vállalom is a felelősséget. De a kormány felelősségét, vagy inkább felelőtlenségét nem vállalom.
5/12 anonim válasza:
Felelősséget csak magamért illetve döntéseimért, cselekedeteimért tudok vállalni! És a lelkiismeretem is jó!
Te mire gondoltál? Miért kellene még?
6/12 anonim válasza:
Nekem például azért, mert gonosz vagyok. Ugyanezért nem vállalok felelősséget.
7/12 anonim válasza:
Rossz családi minta, neveltetés, kishitűség, gyávaság, bizalmatlanság, sunyiság, önzőség.
8/12 anonim válasza:
Nekem pl azért, mert megettem a kolléga sütijét. Ha vállalnám, hogy én voltam, megkergetne, az tuti :)
9/12 anonim válasza:
nekem nincs rá okom
az országnak meg nem tudom mért is kéne felelősséget vállalnia
pl a jelenlegi orbán pusztításért nem vállalok felelősséget mert nem szavaztam rá
holokausztért sem mert közöm nincs hozzá
10/12 A kérdező kommentje:
"holokausztért sem mert közöm nincs hozzá"
Akkor miért emlegetted fel? Valami közöd van hozzá mégis, hiszen szóba sem került!
2013. nov. 6. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!