Csak én érzem úgy hogy egyre nagyobb és nagyobb a feszültség, és ha elpattan egy ér akkor itt iszonyat káosz lesz?
Szerinted az elhárítás nem lenne résen, ha ilyet szerveznél? Azonnal lekapcsolna a TEK vagy az alkotmányvédelem. Vagy, ha nem is azonnal, de a tüntetések kibontakozása előtt. Ez már nem az ötvenes évek, itt már a telefonod, a számítógéped meg bármid alapján lenyomoznak se perc alatt.
#31-nek:
Hé!
Te teljesen h'lyének nézel? Én csak egy szimpla tüntetést szerveznék olyanok között, akik a kormány feltétel nélküli távozását óhajtják. Megfelelő célközönség.
Aztán egy erősebb rendőri fellépésnél a zsaruk közé baxni egy molotovot.
A többit el tudod képzelni.
Ismét #31-nek:
Én annál a korábbi tüntetésnél is megtettem volna ezt, amelyik a parlamentnél is zajlott, és a rendőrök könnygázzal oszlattak.
Megnéztem volna azt a talpig beöltözött rendőr-sorfalt a lépcsőkön, ahogy ész nélkül dobálják le a ruhát!
Újfent #31-nek:
De pszichológiai ráhatásnak még jobb, ha csak simán benzines palackokat baxnák közéjük.
Aki ottmarad, bármikor ropogósra sülhet.
#36-nak:
Akkor éles helyzetben húzzon el.
Egy általam teremtett szituációban kiderülne, hogy melyik a pártcsicska, és melyik a szerencsétlen rászoruló.
A rászoruló elmenekülne, a pártcsicskát pedig valszeg megsütnék. Mindegyik tiszta benzin lenne, a végrehajtás pedig nem egy emberen múlna, hanem a tömeg bármely tagján!
#31-nek:
Remélem követted a leírást, hogy mennyire egyszerű polgárháborút kirobbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!