Csak én érzem úgy hogy egyre nagyobb és nagyobb a feszültség, és ha elpattan egy ér akkor itt iszonyat káosz lesz?
#20-nak:
Akkor most őszinteségi rohamot kapok, jó?
46 vagyok. 33 éves koromig mai kifejezéssel élve szingli voltam. Aztán az egyik, az addigiaktól eltérő minőségű párkapcsolatomban teherbe esett az aktuális párom. Eltérő minőség alatt azt értem, hogy a nő mint egy elvakult tini, totál belém esett. Ennek 13 éve, ennyi idős a lányunk.
Felelősséggel tartozom értük.
Durván hangozhat, de kizárólag a felelősség-tudat az, ami lekorlátoz. Igazából nem a korom. Ugyanaz a h'lye vagyok aki mindig is voltam.
#21-nek:
Majd ha látok valakit aki úgy gondolkodik mint én, szólok, jó? XD
#21-nek:
A mindkettőnk által várt jellem politikusi sorból nem fog kikerülni.
Egy ambíciózus, a tekintély-tiszteletet hírből sem ismerő személy kell ehhez.
#26-nak:
Idézem magam:
"Egy ambíciózus, a tekintély-tiszteletet hírből sem ismerő személy kell ehhez."
Azzal nem bírsz.
Velem sem bírnál, legfeljebb a kinyírásommal.
Ismét #26-nak:
Tudod mi lenne az én "kezdeményezésem"? XD
Egy olyan tüntetés megszervezése, ami vérfürdőbe torkollna.
Aztán hátradőlnék, és nézném a folytatást. Ha kellene, néha olajat öntenék a tűzre.
Újfent #26-nak:
Csak megismételném Orbán 2006-os húzását, de én nem hagynám lecsillapodni a kedélyeket.
És a mostani helyzetben Orbán pillanatokon belül szélsőségesen drasztikus ellenlépéseket tenne, ami tovább gerjesztené az indulatokat. Főleg, ha valaki folyamatosan tüzeli is őket.
Csak az elsődominót k'éne már meglöknie valakinek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!