Most akkor léteznek nemváltó óvodások vagy nem léteznek?
A tököm tele van vele hogy nem lehet erre már pontot tenni. Úgy érzem mindkét oldal hazudik és vetít így nem tudom eldonteni kinek higyjek.
Vegyük csak alapul ezt az oldalt. Ebben sincsen konszenzus. Direkt nem szeretnék pártokat írni. Mert az el viszi a vitát a konkrét témáról. Azt tudom nyilván hogy Orbán ezt kihasznalja es politikai ternéket csinál belőle, de úgy gondolom ha és amennyiben igaz és van ennek egy valóság magva akkor a kettő sajnos párhuzamosan is meg fér egymás mellett.
Na de, mi az igazság? Mik a tények? Kérem hogy bárki aki hozzászól csak akkor tegye ha érvelni is tud és kedve is van hozzá. (Ez röviden annyit jelent hogy érzelem mentesen indulat nélkül érvel és próbálja meggyőzni a másikat személyeskedés nélkül.)
"1. Nincs olyan sebész aki elvégezne ilyen műtétet 4-5 éves kisgyereken mert a gyerek éppen azt kéri."
A tézis, nem az hogy a gyerek bemegy a klinikára és megkéri a doktor bácsit hogy vágja le a fütyijét...Mert most ezt úgy mondod mintha az alap állítás ez lenne. Nem. A tézis (ami aztán vagy igaz vagy nem, mert bizonyítani senki nem tudta és megerősíteni sem) az hogy vannak olyan gyerekek akik nem érzik magukat kislánynak vagy kisfiúnak és a szüleik pedig vannak olyan degeneráltak hogy szülői engedéllyel hormon kezelés alá vetetnék a gyereküket (ezen okból kifolyólag nem betegség miatt!) és ami a fontosabb hogy az ottani TÖRVÉNYEK erre lehetőséget biztosítanak. És lehetőséget biztosítanak arra is hogy ezeken a gyerekeken orvosok nem átalakító műtéteket hajtsanak végre.
Ez a tézis, erre vagyok kíváncsi hogy ez igaz e. Nem arra hogy "mennyire valószínű" meg hogy "egyik orvos sem csinálná meg" az majd később egyenlőre azt vitassuk meg hogy törvényileg ez lehetséges e.
"10-ea vagyok. Bizony az aki ebben a marhaságban hisz azt nem tekintem beszámítható embernek hanem egy ostoba, befolyásolható, buta embernek. Elhiszem hogy fáj az igazság de ez van."
De hát nem is tud fájni az igazság, mert nem mondasz semmit... Idejossz és le ostobázol mindenkit anélkül hogy a témához ténylegesen hozzá szólnál, adekvát válaszokat adnál. Kérdezem akkor minek kommentel az ilyen? :) Olyan érzésem van mikor a kőművesnek magyarázom hogy "te Figyi, ez nem egyenes.." mire ő: "De, az!"
A világon kb minden előfordul.
A kérdésedre a válasz igen, van.
Viszont az egész világok 2 ilyen ember van talán, vagy egy.
Köszönöm akkor idézem a korábbi kommentem:
"Mely országokban van jogilag lehetőség megváltoztatni egy óvodás születési nemét? És mely országokban van lehetőség hogy akár operacioval vagy hormon kezeléssel is csináljanak valamit ezekekkel a gyerekekkel? (nem betegség hanem nem változtatás miatt)"
Erre lennék még kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!