Most akkor léteznek nemváltó óvodások vagy nem léteznek?
A tököm tele van vele hogy nem lehet erre már pontot tenni. Úgy érzem mindkét oldal hazudik és vetít így nem tudom eldonteni kinek higyjek.
Vegyük csak alapul ezt az oldalt. Ebben sincsen konszenzus. Direkt nem szeretnék pártokat írni. Mert az el viszi a vitát a konkrét témáról. Azt tudom nyilván hogy Orbán ezt kihasznalja es politikai ternéket csinál belőle, de úgy gondolom ha és amennyiben igaz és van ennek egy valóság magva akkor a kettő sajnos párhuzamosan is meg fér egymás mellett.
Na de, mi az igazság? Mik a tények? Kérem hogy bárki aki hozzászól csak akkor tegye ha érvelni is tud és kedve is van hozzá. (Ez röviden annyit jelent hogy érzelem mentesen indulat nélkül érvel és próbálja meggyőzni a másikat személyeskedés nélkül.)
10#
Minden bizonyíték ellened szól.
Vagy, csak bagatellizálod, mert te is azt az elfajzott ideológiát képviseled.
"Aki elhiszi ezt a baromságot, annak ajánlanék kezelőorvost."
Ezzel a "vitán felül igazam van, és érvelnem sem kell csak húzzon orvoshoz aki szerint van ilyen" típusú kommentrol rólad sem éppen az jut eszembe hogy téged kéne követni.
Mentségedre szóljon: Annak kell először bizonyítani aki állít valamit és nem annak aki bizonyít.
"Minden bizonyíték ellened szól.
Vagy, csak bagatellizálod, mert te is azt az elfajzott ideológiát képviseled."
Na, király. Ez így egy irány. Viszont akkor írd le kérlek a bizonyítékokat. Mivel én nem veszekedi akarok hanem éveken/tényeken alapuló vitát.
Tehát milyen bizonyítékok?
"Léteznek"
Elolvastad a teljes kérdést magyarázattal együtt?
Alap logikával belátható ez az ostobaság 1 perc alatt.
1. Nincs olyan sebész aki elvégezne ilyen műtétet 4-5 éves kisgyereken mert a gyerek éppen azt kéri.
2. Egy térd csípő műtétre kell várni ilyen 3-5 éveket.
Akkor egy nemi átalakítasra ami nem letfontosságú mennyit? 20 evet.
Nevetséges hogy ezt a gusztustalan abszurd provokaciót erőlteti a kormány és szomorú hogy van aki el is hiszi.
19#
De, jogilag van rá lehetősége nem váltásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!