Most akkor léteznek nemváltó óvodások vagy nem léteznek?
A tököm tele van vele hogy nem lehet erre már pontot tenni. Úgy érzem mindkét oldal hazudik és vetít így nem tudom eldonteni kinek higyjek.
Vegyük csak alapul ezt az oldalt. Ebben sincsen konszenzus. Direkt nem szeretnék pártokat írni. Mert az el viszi a vitát a konkrét témáról. Azt tudom nyilván hogy Orbán ezt kihasznalja es politikai ternéket csinál belőle, de úgy gondolom ha és amennyiben igaz és van ennek egy valóság magva akkor a kettő sajnos párhuzamosan is meg fér egymás mellett.
Na de, mi az igazság? Mik a tények? Kérem hogy bárki aki hozzászól csak akkor tegye ha érvelni is tud és kedve is van hozzá. (Ez röviden annyit jelent hogy érzelem mentesen indulat nélkül érvel és próbálja meggyőzni a másikat személyeskedés nélkül.)
Léteznek, de nem Magyarországon.
Több nyugat-európai országban azokat az elfajzott ideológiákat, már az oktatásba is bevezették és jogilag van lehetősége már kiskorúaknak is nemet váltani.Viszont, ez csak jogilag és nem fizikailag.
Azért, remélhetőleg Magyarországon sohasem jut el eddig a dolog.
Akkor egyszerűsítés a kérdést így talán közelebb kerülünk a megoldáshoz:
Mely országokban van jogilag lehetőség megváltoztatni egy óvodás születési nemét? És mely országokban van lehetőség hogy akár operacioval vagy hormon kezeléssel is csináljanak valamit ezekekkel a gyerekekkel? (nem betegség hanem nem változtatás miatt)
"Igazábol egy terelés egy valódi problémáról"
Bővebben? Ha arra gondolsz amit már kérdésben írtam akkor az itt most nem lényeges, tudjuk milyen a politika. Itt most konkrétumokrol van szó. Ezért is kérdeztem külon az országokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!