Ki tudunk maradni ebből a "gender bolondériából"?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor mai Tusványfűrdős beszédében nevezte így ezt a mai neomarxista áltudományos filozófiát, összefoglalva egy kifejezében nagyon szépen becsomagolva. De vajon mi magyarok, ki tudunk-e ebből a bolondériából maradni, amikor Brüsszel ebbe az irányba terel minket és a visszatartott jogos pénzeink folytán hatalmas zsarolási potenciállal rendelkezik. Vajon ki tudunk maradni így?2022. júl. 23. 20:47
41/49 anonim válasza:
#40 “szakemberek”. Így. Nem elfogadott, és nem alátámasztott (szakmailag hiteles) eredményük nincsen. Nem lehet replikálni az “eredményeiket”. Érvénytelenek.
42/49 anonim válasza:
Utolsónak vajon mennyit fizet az LMBTQ lobbi,hogy itt védi őket esetleg magától akkora lúzer,hogy ingyen tolja a propagandájukat?
43/49 anonim válasza:
#42 onnan lehet tudni, hogy elfogytak az addig is harmatgyenge érvek, hogy elkezditek a fizetett propagandistázást. Túl kiszámítható…
44/49 anonim válasza:
#43: Szerintem is propagandista vagy.
45/49 anonim válasza:
2 perc alatt megszületett a válasz.Nem fizethetnek rosszul ezek szerint...
46/49 anonim válasza:
Igen, egyenesen soros, meg a migránsok dobják össze a bérem. Ilyen rezsi árak mellett jól jön 😘
47/49 anonim válasza:
46
Gondoltam ilyen fizetett trollokkal van tele az oldal.
48/49 anonim válasza:
Nyilván. Ez a legfontosabb platform 🙄
49/49 anonim válasza:
Ez az egész baromság az Orbán-horda találmánya!
Az én gyerekem először a fidesz ótvaros TV reklámjában látott olyan bácsit, aki nemátalakító műtéttel ment házalni az iskolába - miközben a szülőknek sem volt oda bejárása!
Ritka undoríztó módszerrel lett orbán miniszterelnök!
Ugyanolyan undor módon, mint amilyen ő maga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!