Miért beszélt Orbán Viktor a 2022-es tusnádfürdői beszédében úgy az LMBTQ emberekről, mintha Magyarország ellenségei lennének?
Kedves 14:13!
Örömmel belinkelek néhány sort Orbán Viktor friss beszédéből:
„Magyarország csak akkor őrizheti meg gazdasági értelemben a sikereit, ha kimarad a háborúból, a migrációból, a gender bolondériából, a globális adóból és az európai általános recesszióból.”
„De valójában ezeken a kérdéseken fordul meg a jövő. Ez a nagy történelmi csata, amit vívunk. Demográfia, migráció, gender.”
„Magyarország csak akkor őrizheti meg gazdasági értelemben a sikereit, ha kimarad a háborúból, a migrációból, a gender bolondériából, a globális adóból és az európai általános recesszióból.”
„De valójában ezeken a kérdéseken fordul meg a jövő. Ez a nagy történelmi csata, amit vívunk. Demográfia, migráció, gender.”
Itt igazábol az egész baloldali programokrol beszélt, valamint a gender elméletről. Azt nem mondta hogy az ország ellenségei a melegek.
Ismerek egy barmot akivel pont ugyan az a helyzett mint veled. Kiragad dolgokat mások szavából és a saját baromságához igazitja. Te nem ismered?
Fideszesként én úgy látom, hogy azért lett ez a téma középpontba helyezve, hogy még több emberhez elérjen Viktor. Ezt csinálja a mi hazánk is, és régen a jobbik is.
Minden országban nagy szavazótábort értek el így és ezt szeretné másolni. Csak az a baj, hogy ezzel olyan szélsőséges embereket ér el, akik távol vannak a párt eredeti elképzeléseivel és gyűlöletet szítanak.
Ezzel én sem értek egyet, mert a magánéletbe senkinek sem szabadna beleszólni. Népszavazáson nem is vettem részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!