Ki tudunk maradni ebből a "gender bolondériából"?
33.
Sajnálom ha fáj az igazság véleményem kellemetlen mind az LMBTQ propagandistáknak mind a Fideszeseknek.
Szerintem pedig annál fog kialakulni "finom kis daganat" aki nem képes elfogadni a neki nem tetsző tőle eltérő véleményt és elkezd kötekedni egy anonim oldalon.
#34 33 is csak a véleményét mondta xD
(Ne akadj ki nem bántásból írtam)
- A dokumentum filmben egy meleg azt mondja, hogy nagyon rossz zavart, gondolatai voltak, és öngyilkos hajlamai.
Én nagyon sok meleggel "vitázom" - beszélgetek, hogy jobban megismerjem a gondolkodásmódjukat, és azt vettem észre, hogy mikor felhozom az érveimet, akkor ők érvek helyet sértő mondatokat vágnak hozzám, továbbá náluk is megfigyeltem azt, hogy zavart, út kereső személyiségek, a legtöbbhöz vallási áhihat is társul, mintha megvilákosodtak volna, rávilágosodtak volna, arra hogy melegek. Mondhati extázisba estek, mikor ők ráébredtek arra amit ők önönvalójuknak gondolnak. De hát egy személyiség egész életben képes fejlődni, ők ennek ellenére megvannak győződve, hogy ők valamilyen LMBTQ+ "tagok" De honnan is képesek tudni a saját önönvaldiságukat a folymataosan változó világban, és folyamatosan változó személyiségben, ők még is ehhez tartják magukat, megkérdőjelezhetetlen módon, mintha vallásosók lennének.
A másik dolog, hogy a legtöbb meleg szeret példálozni az ókori Görögországgal, miszerint akkor is voltak melegek.
Hát igen a "predeszia" az ókori Görögországból és Rómából ered,
ami egy olyan rendszer volt, ami elnyomta a hetero nőket, a férfi -transznemű felsőbrendűséget éltette, és pedofilok voltak.
Harry Hay egy meleg aktivista és kommunista, ezt a "predesziát" akarta vissza állítani a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!