A transzokra miért mondják azt, hogy ez egy újabb nem? Nem kicsit butaság ez?
Nemi diszfória a neve és egy mentális zavar. Ez létező probléma. Viszont hogy következik ebből az, hogy ez egy harmadik nem lenne, tehát "transznemű"? Hiszen a transzok is azt szeretnék, hogy vagy férfinek, vagy nőnek tekintsék őket, nem egy harmadik nemnek.
Ki találta ezt ki és gondolta úgy, hogy ez logikus?
Vannak bináris transzneműek (transznemű férfi és transznemű nő) és vannak nembináris transzneműek (agender, bigender, genderfluid, genderqueer, stb.)
Utóbbi új nem, előbbi nem új nem.
2 de miért lenne új nem? Azért, mert te azt mondtad?
Mi a harmadik nemi szerv?
A nemi szerv nem az agy, ez csak egy hangzatos frázis.
A nemző szerv, vagy nemi szerv, a nemzésben, a szaporodásban résztvevő szervek rendszere.
4 - tehát akkor lehetek Jézus Krisztus is, hiszen annak érzem magam, igaz? A megváltó szereppel tudok azonosulni, ezért borulj le előttem és imádj. Vagy Elon Musk vagyok, ezért a világ utaljon a számlámra annyit, hogy én legyek a világ leggazdagabb embere és kérem a Teslát meg a SpaceX-et is.
Így gondolod?
"ha a legfőbb nemi szerv az agy, akkor hogyan szülsz vagy csinálsz gyereket aggyal"
Próbáld meg agy nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!