Budaházy Gyurka folyamatos rinyálása segíti saját ügyét vagy hátráltatja?
Ebben a videóban folyamatosan rinyál negyven percen keresztül, a végén már azt mondja, hogy engedjék már ki, mert csak. Segíti ez az ügyét, vagy hátráltatja?
Az már más kérdés, hogy nem teljesen értem, hogy milyen nagy magyar ember az olyan, aki elkövet valamit, majd amikor börtönbe kerül, akkor sír, mint egy kislány. Az igaz magyar kemény ember, börtönben is, viseli méltósággal sorsát, amit a magyarok Istene kiszabott rá.
31, Neked semmilyen diplomád nincs. Ha lenne, nem képzelegnél olyanról, hogy bármilyen diplomával csak gyorsétterembe lehet elmenni dolgozni. Igazából nekem egy sincs a diplomás ismerőseim között, aki valaha is gyorsétteremben dolgozott volna, még az egyetem alatt sem. Meg hát ugye megint csak itt vannak az államtitkár szavai:
"A helyettes államtitkár szerint egy magyar diplomás az unióban a legrövidebb időn belül, átlagosan 1,2 hónap alatt tud elhelyezkedni a munkaerőpiacon, és a középszintű végzettséghez képest másfélszer-kétszer többet kereshet."
“Neked semmilyen diplomád nincs.”
Jó, hát azért ez eléggé világos volt az első mondatai után.
Ez európai uniós statisztika, az államtitkár csak a közvetítő. Ezt sem tudtad? Bárhol el lehet helyezkedni, bármilyen munkakörben, ahogy már írtam, korábban is, ez csak az olyan alacsony végzettségűek vágyálma, önnyugtatása, mint amilyen te is vagy. Hogy azt mondod magadban:
"- Oké, ennek van diplomája, míg nekem csak szakmunkás végzettségem van. De biztosan bölcsész, és úgy sem tud elhelyezkedni vele sehol!".
Ábrándozz csak. Ezért vagy te egy lúzer. És maradsz is, amíg világ a világ. Igazából csak szajkózod, hogy "Bölcsész, bölcsész!", közben meg fogalmad sincs, hogy mi a bölcsészettudományos képzés. Csak hallottad valahol, megtetszett, és önnyugtatásnak pont megfelelő, hogy a lúzer lelkedet nyugtatgassad vele.
Ahogy azt már bizonyítottad, képtelen vagy önállóan gondolkodni, tehát tipikus bölcsész agyad van :D Ha bölcsész diplomád nincs, akkor semmilyen, mert a többihez gondolkodni is kell.
Igen, minden vágyam egy olyan élet, ahol 8 órát kell állni a hamburgersütő vagy a gyártósor mellett éhbérért, ehelyett szenvedhetek a hűvös lakásban a gép előtt ülve home office-ban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!