Válság lesz jövőre Magyarországon? Vagy mik ezek a folyamatos borzalmas hírek (gyorsan romló forint, nagyon magas infláció stb)?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 16:58
1/12 anonim válasza:
Mar most valsag van, ha nem tunt volna fel eddig.
2/12 anonim válasza:
Már rég az van... múlt év őszóta minimum.
3/12 anonim válasza:
Vélhetően nem, a gazdaság köszöni, szépen növöget. Az infláció meg a válság marhára nem ugyanaz, még ha a birkák erről nem tudnak is.
De sok függ attól, mi történik az ukrán-orosz konfliktusban, mi lesz a szankcióháborúban stb.
4/12 anonim válasza:
Talán soha nem látott válság fog jönni, a magyar gazdaság a romokban, a befektetők menekülnek, a tőzsdén roncsderbiznek a forinttal.
5/12 anonim válasza:
Most is válság van de ennél még rosszabb is lesz!
6/12 Koplárovics Béci válasza:
Olvass origót és nem (ettől) fogsz félni! :)
7/12 anonim válasza:
#6: hanem hogy vissza vezetik a vármegyéket, Szájert nevezik ki főispánnak, aki vissza állítja az első éjszaka jogát... :-D
8/12 anonim válasza:
Azt ismerjük fel, amit ismerünk. Aki nem képes felismerni a válságot, annak a legmélyebb pontja se lesz az.
Borzalmas hírek??? Nem értem. Te a hírekből tudod meg, hogy a gyümölcs kétszer annyi, a hús (a jobb húsra gondolok) majdnem kétszer, egy csomó szolgáltatás, ha még van, még többször annyi? Én a piacról tudom.
9/12 anonim válasza:
Azért ebben vastagon benne van a multik kapzsisága is.
10/12 anonim válasza:
Már jóideje van, nem lesz. A mélypont ki tudja még hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!