Budaházy Gyurka folyamatos rinyálása segíti saját ügyét vagy hátráltatja?
Ebben a videóban folyamatosan rinyál negyven percen keresztül, a végén már azt mondja, hogy engedjék már ki, mert csak. Segíti ez az ügyét, vagy hátráltatja?
Az már más kérdés, hogy nem teljesen értem, hogy milyen nagy magyar ember az olyan, aki elkövet valamit, majd amikor börtönbe kerül, akkor sír, mint egy kislány. Az igaz magyar kemény ember, börtönben is, viseli méltósággal sorsát, amit a magyarok Istene kiszabott rá.
Ötös, én úgy gondolom, hogy aki saját, akár valós akár vélt igaza miatt más magyarokat terrorizál, bántalmaz, az nem hazafi. Ez az egyik. Nincs rá bizonyíték? Ezt mire alapozod? Arra, hogy ő ezt mondja? Sok terhelő bizonyíték állt a bíróság rendelkezésére. Ezek közé tartozott például két elkövető beismerő vallomása. Ja tudom, most jön az, hogy biztosan erőszakkal csikarták ki a beismerő vallomásaikat, telefonkönyvvel ütötték a fejüket! Aztán ott voltak például a megtalált bombák, a lehallgatott telefonok, az ügyész szerint lényegében a rendőrök orra előtt beszélték meg az egészet. Vagy nem ők voltak? A zsidók meg Soros Gyurka manipulációja az egész? Ez a másik. Végezetül, a terrorcselekmény elkövetése önmagában is életfogytiglant érhet, ehhez képest olcsón megúszta. Ez a harmadik.
Szóval akkor miről beszélsz? Utána is olvastál, vagy csak idefirkáltál valamit, ami úgy jött elsőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!