Ezért migránsoznak folyamatosan a m1-en?
Figyelt kérdés
Folyamatosan migránsoznak a propagandaadókon.Az akkor szokott lenni mikor valami egyebet kegyetlenül elqrtak.(népi megfigyelés):D
A forint szabadesésben, infláció az egekben.
2022. júl. 6. 23:45
1/8 anonim válasza:
Mert az M1-et nem értelmes emberek nézik.
2/8 anonim válasza:
Kétségbe vannak esve ők is, ez az eszközük maradt.
3/8 anonim válasza:
Nem csak az M1-en migránsokznak folyamatosan, én is migránsozok folyamatosan pedig én nem kúrtam el semmit, főleg nem országos szinten.
4/8 anonim válasza:
Nagyobb fókuszt adnak egy ügynek, felnagyítva azt (óvoda, julcsi jános lesz) ezzel elkerülik a valódi problémákkal való szembenézést, amely pl. jogállamiság, fideszes alaptörvény, korrupció...
5/8 anonim válasza:
Gumicsont a szektatagoknak. Mert más úgysem nézi azt a hazugsággyárat.
6/8 anonim válasza:
3-as "Nem csak az M1-en migránsokznak folyamatosan, én is migránsozok folyamatosan pedig én nem kúrtam el semmit, főleg nem országos szinten."
Jaj dehogynem. Áprilisban!
8/8 anonim válasza:
Most abból, hogy Döbrögiék migránsoznak, hogy elterejék a figyelmet az egyéb fontos kérdésekről, hogy következik, hogy nincs benne igazság? Tényleg korrupt a Fidesz, és hazudik, és 416 ft egy euró, és ha Magyarországon élnék én is elmentem volna szavazni az ellenzékre, de ez nem azt jeleneti, hogy nem jönnek harmadik világbeli illegális bevándorlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!