Mi a kedvenc összeesküvés elméleted, amiben hiszel?
Főként magyar vonatkozású dolgokra vagyok kíváncsi, de nem feltétlenül kell csak hazánkhoz köthetőnek lennie.
Kezdem én :
Sok összeesküvés elméletet azért találnak ki, hogy ha valaki tényleg rátapint a nem hivatalos narratívára, akkor diszkreditálni lehessen a másikat. Szóval ha én azt mondom, hogy szerintem a rózsadombi paktum valamilyen formában megtörtént, és a politikai pártok valójában összedolgoznak és mindenki megkapja a maga részét, és egy show az egész, akkor lehet jönni azzal, hogy én biztos laposföldes is vagyok.
Ezzel már 2 elméletet is elmondtam, amiben hiszek, de írok még.
Welsz Tamás nem természetes halált halt, csak túl magasra nyúltak volna a szálak.
Szerintem a BudaCash ügyben, nem volt tényleges vagyonelkobzás, én még azt is hallottam, hogy a főszereplő a budai villáját is megtarthatta. De a nagy mani tuti el van rejtve, és a hatóságok biztos tudnak róla.
Ezt már lehet nem fogják a legtöbben itt ismerni, úgyhogy a brókerpóker című cikkben el lehet olvasni a történetet. De az elméletem: P. Z. és A. O. valójában nem voltak üzleti ellenfelek, együtt találták ki, hogy belengetik a Rába felvásárlásáról a híreket, felhajtva az árfolyamot, amiből a végén meg kiszálltak. Szóval bennfentes kereskedelem volt az egész, és esze ágában nem volt senkinek azt a fos céget megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!