Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a kedvenc összeesküvés...

Mi a kedvenc összeesküvés elméleted, amiben hiszel?

Figyelt kérdés

Főként magyar vonatkozású dolgokra vagyok kíváncsi, de nem feltétlenül kell csak hazánkhoz köthetőnek lennie.

Kezdem én :

Sok összeesküvés elméletet azért találnak ki, hogy ha valaki tényleg rátapint a nem hivatalos narratívára, akkor diszkreditálni lehessen a másikat. Szóval ha én azt mondom, hogy szerintem a rózsadombi paktum valamilyen formában megtörtént, és a politikai pártok valójában összedolgoznak és mindenki megkapja a maga részét, és egy show az egész, akkor lehet jönni azzal, hogy én biztos laposföldes is vagyok.

Ezzel már 2 elméletet is elmondtam, amiben hiszek, de írok még.

Welsz Tamás nem természetes halált halt, csak túl magasra nyúltak volna a szálak.

Szerintem a BudaCash ügyben, nem volt tényleges vagyonelkobzás, én még azt is hallottam, hogy a főszereplő a budai villáját is megtarthatta. De a nagy mani tuti el van rejtve, és a hatóságok biztos tudnak róla.

Ezt már lehet nem fogják a legtöbben itt ismerni, úgyhogy a brókerpóker című cikkben el lehet olvasni a történetet. De az elméletem: P. Z. és A. O. valójában nem voltak üzleti ellenfelek, együtt találták ki, hogy belengetik a Rába felvásárlásáról a híreket, felhajtva az árfolyamot, amiből a végén meg kiszálltak. Szóval bennfentes kereskedelem volt az egész, és esze ágában nem volt senkinek azt a fos céget megvenni.

2022. júl. 22. 22:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
9 igen, a kettes kérdés neked szántam, hogy akkor szerinted a Welsz Tamás természetes halált halt?
2022. júl. 22. 23:38
 12/31 A kérdező kommentje:
10 nem ismerem a munkáját, de azt nem hiszem, hogy politikai dolgokért kinyírnak valakit, vagy mert aktivista és aktivistáskodik. Legalábbis azt olvastam, hogy aktivista volt. Szerintem a homonnayt se nyírták ki. Pont lefossák, ha valaki agitál ellenük. Ha pénzügyi érdekek, vagy korrupciós dolgokról van szó, akkor viszont simán repül a golyó, és a másik oldalról is.
2022. júl. 22. 23:42
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
Két nemzetköziben hiszek: nem volt holdraszállás és a Covid-19 mesterséges járvány volt, ami okkal szabadítottak rá a világra.
 14/31 anonim ***** válasza:
11.:Régen se tudtam ki az,most utánanéztem,de még mindig nem izgat.
 15/31 A kérdező kommentje:

13 a holdraszállós dolgon én is gondolkodtam már. Amit az Interstellarban mondanak, elég logikusan hangzik. Na azóta meg miért nem voltak? Mindig au a válasz, hogy már nincs meg hozzá a technológia... Gyanús.

Covid szerintem is mesterséges

2022. júl. 22. 23:45
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem ha hisztek benne akkor, miért összeesküvés elmélet? Ezek akkor szimplán hatalmas csalások, amit az emberiség ellen követtek el.
2022. júl. 22. 23:58
 17/31 anonim ***** válasza:
29%

-Kennedy gyilkosság (megrendezett)

-9/11 ( megrendezett)

-Covid (megrendezett)

-denveri repülőtérrel kapcsolatos furcsaságok

-Intelligens földönkívüli élet a földön

-Tesla halála körüli furcsaságok

-a klímaváltozás természetes dolog, az ember csak minimális mértékben járul hozzá, de legalább jó sok pénzt be lehet belőle szedni, meg ennek okán bármit be lehet vezetni.

Van még bőven de csak ezek jutnak most eszembe. Egyébként összeesküvés elméletek azért születnek mert a hivatalos magyarázatok rengeteg kérdést felvetnek és sok bennük az ellentmondás. Ezeket hallva a gondolkodó ember feltesz kérdéseket és ha nem kap rájuk választ és csak egyre több kérdés vetődik fel akkor okkal gondolhatja, hogy nem minden úgy van ahogyan felénk kommunikálják. Ez ismét felvet kérdéseket.. és igy tovább.. én mindig azt mondom mindenkinek: legyünk szkeptikusak. Gondolkodjunk és mindig tegyünk fel kérdéseket, így lehet megoldani dolgokat.

2022. júl. 23. 09:00
 18/31 anonim ***** válasza:
83%

13-as vagyok: már az interstellar előtt sem hittem benne. Mindig azzal az érvvel jönnek, hogy de van technológia, csak annyira drága lenne kivitelezni... Mi az, ami nem drága egy USA-nak, ha van mögötte politikai akarat? A képcsöves TV-k idején, amikor még katonai internet sem volt hogy a fenébe juthattak volna fel? Ugyanmár. A YouTube-on még évekkel (5-6) ezelőtt több dokumentum film is elérhető volt, ami pont a holdraszállást cáfolta. Ma meg már csak arról látsz videót, hogy miért történt meg és miért hiszik sokan "kamunak". Ki van cenzúrázva gyakorlatolag.

A COVID-ot nem kell magyarázni, én csak azt nem értem, hogy hogyan nyugodott bele ennyi milliárd ember a denevérmegzabálós sztoriba.

2022. júl. 23. 09:37
 19/31 anonim ***** válasza:

17es vagyok.

Pl az mk ultra projektet is megcsinálták meg az orosz alvaskíséletet is meg a holokausztot is stb.. meg amikről még nem tudunk. Akik ezeket pénzelték azoknak hol a határ? Párszáz ember élten nem számít de több ezer/millió emberé már igen? Biztos...

Ezek után ha az érdek úgy kívánja akkor bármit el tudok képzelni. Meg hát annyi de annyi emberellenes disznóság kiderült már, hogy aki azt meri mondani, hogy " áhh ezt velünk úgyse csinálják meg, ez velünk nem történhet meg" az hülye. Ez az én veményem. Lehet lepontozni 😃

2022. júl. 23. 17:08
 20/31 anonim ***** válasza:
9%

"Mi a kedvenc összeesküvés elméleted, amiben hiszel?"

A kérdés rossz.

Aki hisz egy összeesküvés elméletben annak az nem elmélet, hanem a valóság és meg van sértődve, ha konteósnak nevezik.

2022. júl. 24. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!