Mi a kedvenc összeesküvés elméleted, amiben hiszel?
Főként magyar vonatkozású dolgokra vagyok kíváncsi, de nem feltétlenül kell csak hazánkhoz köthetőnek lennie.
Kezdem én :
Sok összeesküvés elméletet azért találnak ki, hogy ha valaki tényleg rátapint a nem hivatalos narratívára, akkor diszkreditálni lehessen a másikat. Szóval ha én azt mondom, hogy szerintem a rózsadombi paktum valamilyen formában megtörtént, és a politikai pártok valójában összedolgoznak és mindenki megkapja a maga részét, és egy show az egész, akkor lehet jönni azzal, hogy én biztos laposföldes is vagyok.
Ezzel már 2 elméletet is elmondtam, amiben hiszek, de írok még.
Welsz Tamás nem természetes halált halt, csak túl magasra nyúltak volna a szálak.
Szerintem a BudaCash ügyben, nem volt tényleges vagyonelkobzás, én még azt is hallottam, hogy a főszereplő a budai villáját is megtarthatta. De a nagy mani tuti el van rejtve, és a hatóságok biztos tudnak róla.
Ezt már lehet nem fogják a legtöbben itt ismerni, úgyhogy a brókerpóker című cikkben el lehet olvasni a történetet. De az elméletem: P. Z. és A. O. valójában nem voltak üzleti ellenfelek, együtt találták ki, hogy belengetik a Rába felvásárlásáról a híreket, felhajtva az árfolyamot, amiből a végén meg kiszálltak. Szóval bennfentes kereskedelem volt az egész, és esze ágában nem volt senkinek azt a fos céget megvenni.
Nem, nem az a válasz, hogy nincs meg a technológia.
A válasz az, hogy rohadt drága lenne és semmi haszna.
Eléggé ostoba dolog azzal a címszóval megkerdőjelezni a holdraszállást, hogy nem mászkálnak oda hetente...
Most komolyan vannak még olyan idióták, akiknek ez a rég bukott konteó arról, hogy nem volt Holdraszállás még a fejükben van? Úristen, azt hittem ez ilyen 2000-es évekbeli baromság volt. Mondjuk írja itt az egyik, hogy pár éve a youtube tele volt ezzel, igen mert ez a konteó már rég nem népszerű, így értelemszerűen senki se tolja.
Egyébként ezért tartom károsnak a konteókat, ugyanis ha valamit, hát a Holdraszállások tényét elég könnyű bizonyítani.
Minden, az elméleteket cáfoló vagy olyan dologra, amit nem értenek egyszerűen rátolják, hogy hazugság és fújják tovább a hülyeségtrombitát.
Nézd csak meg milyen sok hülye hiszi azt, hogy a jéger okozza az aszályt.
A face "agrárszektor" nevű oldalán az aszály indoklása témájú cikk alatt a kemtréltől a háttérhatalmon és az "araboknak adja el a vizet mészároslőrinc az olajvezetékeken át" a HAARP-ig felsorolnak vagy 20 különféle konteót hogy miért csinálják az aszályt.
És mindegyik hülye bólogat a másik hülyeségre, hogy "bizony úgy van".
Amikor meg elmagyarázod neki, hogy a jêger nem okozhat aszályt akkor simán lehülyéznek vagy a szokásos "nézd tovább az M1-et" és a "nyisd ki a szemed" semmitmondó hülyeséget hánynak eléd.
Az ilyenek miatt állították le a rendszert is. Egyre károsabb a hülyék tevékenysége.
Lásd az oltásfóbiás fotelszakembereket...
24! Lehet, ha nem csak papíron oltatod be magad, nem is kaptad volna el...csak mondom!
Szerinted öregem gondolom MINDEN kamu, ami történik...
27! Tudod az, hogy magadat szívatod, mert ennyi erővel, akkor ne egyél két napig, -annak is megvannak a maga pozitív hatásai, csak mocsok szar érzés- illetve nagyobb eséllyel terjeszted, mielőtt nekiállsz kérdezni, hogy azt hogy, nos úgy, hogy aki tünetmentes az nem köhögi össze-vissza a vírust a világba, aki meg tünetes az igen.
De figyelj, most érted ezt te nem akarod érteni, és most majd futsz még egy kört itt, de édes mindegy, érdekelni úgyse fog.
26-os, a kutatásokon és statisztikákon alapuló tudományos tények nem önmagukban állnak, azok nem az olyan egyszerűen bizonyítható megfigyeléseken alapulnak, minthogy belehugyozik az ember a konnektorba és megcsapja az áram.
A tudósok és a kutatók is pénzből élnek, az őket alkalmazók pedig pláne, szóval sokaknak érdekében áll a kutatásuk eredményeit öncélúan felhasználni. Amikor valaki azzal érvel neked, hogy te ebben hiszel az azokra a cikkekre vonatkozik, amiket te szépen elolvasgatsz és a szerző által levont, a szájadba adott következtetést hangoztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!