Nem vettétek ti ezt észre?
Ha te magas keresetű,jómódú voltál,akkor neked valoban a legjobb volt az 1998-2002-es év. (Egyáltalán dolgoztál már akkor,vagy csak az apuci tartott el?) Vitán felül a kiskerestűeknek,gyerekes családoknak,nyugdíjasoknak az a négy év talán még rosszabb volt,mint az utolsó két-három év!
Ami pedig a kevesebb bűnözést illeti! A kiflitolvajokat elkapják,és a hírekben szerepelnek! Ez nem a rednőrség érdeme,hanem a boltosoké! A rendőrség csak elviszi őket! Nem kell nyomozniuk,"kész" esetet kapnak.
A városunkban az egyik ékszerboltot az idén már másodszor rabolták ki. Egyik esetben sincs még gyanúsított sem ! Lehet,hogy csak én gondolom így,de a kiflitolvajlás azért nem olyan súlyú,mint a több milliós ékszerrablás! A kicsiket zárkába rakják, a nagyokat meg elsem fogják! Ez valóban nagy eredmény!
Éljen, a 40 forintos kiflitolvajok ülnek, de ezek a rohadt, hazug, mocskos politikusok és cigányok még mindig megkeserítik a dolgozók életét.
-White Power.
Én csak azt vettem észre, hogy - nem járok kocsmába, rendszeresen tisztálkodom, cserélek tiszta ruhát, - mégis kocsma szagúan érek haza, mert bűzlik az egész tetves Budapest a gépkocsik kipufogó gázaitól, a dohányosok önfeledt pöfékelésétől, és a hajléktalanok mindent átjáró "aurájától"...
Komoly "vívmányok" ám ezek, - gyere, élvezd velem együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!