Nem vettétek ti ezt észre?
Figyelt kérdés
A Fidesz az egyetlen megoldás. A jobbik túl náci, az mszp-ben csak korrupció van, de bezzeg a fidesz... Ő nem az IMF csicskása, mint az mszp. A legjobb az 1998-2002-es időszak volt, ez vitathatatlan. Én örülök, hogy a Fidesz nyert, mert már a legkisebb tolvajokat is zárkába lehet rakni! Mióta a Fidesz van hatalmon, kevesebb a bűnözés is. Tudtátok? Én ezért is fogok újra rájuk szavazni!2010. szept. 22. 02:22
1/23 anonim válasza:
Húúú bazz, neked kurv.ra cseppfolyósították az agyad...
2/23 anonim válasza:
A Jobbik szerintem nem náci, sőt sokkal demokratikusabb és hazafiasabb lenne az ország, ha ők lennének kormányon, a korrupció minimális lenne, a Fidesz csak a kisebbik rossz az MSZP-hez képest. A Jobbik nem a saját hülyeségét erőltette volna a népre (Nemzeti Együttműködés), hanem mindenki egyetértene vele. Nem értem, miért szavazol tolvajokra, ha vannak tisztességesek is.
3/23 anonim válasza:
Tisztesség a jobbikban? Nemár! Férgek azok mind!
Én egyiknek se hiszek, most utoljára mentem szavazni! Vége.
4/23 anonim válasza:
Ezek közül a tolvaj pártok közül tényleg a Jobbik lett volna a "jobbik" megoldás. De nem engedtük neki bizonyítani sajnos. Úgyhogy ne is várjunk csodát. Orbán sem egy varázsló...
Kérdező! Hiába kampányolsz, attól még sikeresen kimosták az agyadat. Kb olyan módon imádod ezt a tolvaj pártot, mint annak idején Hitlert imádták a németek...
Ha google nélkül meg tudnád nekem mondani, mi is a pontos jelentése a náci szónak, és nem csak itt dobálózol vele, akkor leülnék veled beszélgetni. De így csak egy nagy bambaságnak tartalak.
5/23 anonim válasza:
egy lukból fúj a szél minden párt esetében, ezt jó lesz ha megérted!
6/23 anonim válasza:
A Jobbik nem náci! A Jobbik az egyetlen választható út!
7/23 anonim válasza:
Bocs, de te jól vagy? Én nem vettem észre, h csökkent volna a bűnözés, legalábbis az én vidékemen (igaz ez am is elég nehéz eset:D borsodi vagyok) De sztem olvashatnál egy kicsit, h mi mennyivel jobb, vagy kérdezz meg egy devizahitelest. Sztem meg a Jobbik még puhány is, radikálisabbnak kéne lenniük, nem hogy nácik??!!:S:)
8/23 anonim válasza:
tetszik az irónia, egyetértek
9/23 anonim válasza:
Az ilyen fizetett kampányhirdetéseket nem lehet töröltetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!