Akkor most már csak a gázzal fűtők szívják meg a hétszeres árral?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 11:21
21/28 anonim válasza:
Ha nagyon leviszed a hőmérsékletet, akkor a penésszel is számolni kell és az amiatt bekövetkező anyagi és egészségügyi károkra.
22/28 anonim válasza:
Most belegondoltam, hogy 15 fok alatt a szobanövényeim már igencsak rosszul éreznék magukat.
Bszki, pár hónap és státuszszimbólum lesz az élő filodendron, hisz csak a gazdagoknak futja rá hogy elég meleg legyen. Nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek.
23/28 anonim válasza:
#22 Bundás jószágokat kell tartani.Kutya, macska.Ők bírják a hidegebbet is, meg belehelik veled a lakást.:D Bár őket meg etetni kell rendesen.
24/28 A kérdező kommentje:
Én örülök neki, mert mi jóval 144 köbméter felett fogyasztottunk, de most már legalább nem olvadozunk a 20 fokos lakásban, hanem levesszük 12-re . Bőven elég, majd jól felöltözünk. A villany is könnyen megoldható, mert ezután nem netezünk, nem olvasunk, hanem sötétedéskor kikapcsolunk mindent, és alszunk. Annak is örülök, hogy megemelkedtek az élelmiszerárak, mert sajnos kissé túlsúlyos vagyok, de nem sikerült lefogynom. Így legalább ez is megoldódik néhány hét alatt. Még a kocsit kellene eladni, úgysem tudunk már járkálni vele, nem tudom kifizetni a benzint. Ez is egy helyes döntés, nem szennyezzük a levegőt. Még átsuhant a beteg agyamon, hogy fűtünk majd fával, de sajnos sehol nem kapok, ígértek ugyan, de mire újra hívom őket, már nem vagyok az előjegyzettek között. De felesleges is, csak pénzkidobás, elég az a 12 fok, legalább edzettek leszünk. Hajrá Fidesz, Hajrá Magyarország!!! Éljen! Éljen! Éljen!!!
2022. júl. 21. 13:21
25/28 A kérdező kommentje:
Ó, az a kis penész már nem számít, úgyis elértéktelenedik a ház a korszerűtlen gázfűtés mellett néhány hónap alatt.
2022. júl. 21. 13:23
26/28 A kérdező kommentje:
Csak egyet nem értek! Miért nem lehet legálissá tenni az eutanáziát? Én komolyan szívesen meginnám a mérget, valahogy nem vágyom erre a lassú halálra...
2022. júl. 21. 13:24
27/28 anonim válasza:
Aki MVM-es az nézze meg az online felületen az éves fogyasztást, most ki van rakva a főoldalon. Onnantól lehet tervezni, hogy hány fokkal kevesebb legyen a termosztáton.
28/28 anonim válasza:
Ma kértem ki a véleményét egy villanyszerelőnek, hogy mit gondol a H tarifáról. Kb. egyre gondoltunk. Szerinte majd bevezeti mindenki és ezt kihasználva megemelik a díját. Láttunk már ilyet a magyar gazdaságban, nem is keveset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!