Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor most már csak a gázzal...

Akkor most már csak a gázzal fűtők szívják meg a hétszeres árral?

Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 11:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Mivel gázt szinte minden piaci szereplő használ, a kórházaktól a zöldségesen át a multikon keresztül a hullaházig bezárólag, így közvetve vagy közvetlenül, de mindenki szívni fog.
2022. júl. 21. 11:23
 2/28 anonim ***** válasza:
3%
Ők se szívnak, nem muszáj fűteni, senki nem tart pisztolyt a fejükhöz.
2022. júl. 21. 11:23
 3/28 anonim ***** válasza:
25%
Miért ők szívnák meg? Ők legalább kétszeres kedvezményt kapnak (úgy értem, áram után IS és gáz után IS kapnak árengedményt), akik villannyal fűtenek azok lettek igazán leejtve.
2022. júl. 21. 11:26
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ahogy számoltam, 112 ezer forinttal több lesz a számlánk.
2022. júl. 21. 11:28
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen a felújítatlan kockaházasok vesztették a legtöbbet, akik már átálltak gázfűtésre vagy kiegészítő fűtésként használják. A fa ára is felment, tehát mindenképpen többet fizetnek majd.
2022. júl. 21. 11:29
 6/28 anonim ***** válasza:
0%
#3 Aki árammal fűt, és nem valami 1000 éves olajradiátorral, hanem hőszivattyúval, annak marad kedvezményes az áram, a H tarifa nem változik.
2022. júl. 21. 11:33
 7/28 anonim ***** válasza:
15%
Ellenzéki programot olvastam, vágatlan videókat néztem, előválasztási vitákat hallgattam, Partizános beszélgetéseket néztem, Momentum, Jobbik faceját követtem. Hvg-t olvasok, de még most sem értem, hogy tud bárki is egy ekkora rakás s.arért lelkesedni, mint az ellenzék.
2022. júl. 21. 11:34
 8/28 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Miért lettem lepontozva? Átolvastam a közlönyt, de én nem találtam sehol a villanyfűtésről szóló külön rendelkezést, valaki be tudná másolni ide ha megtalálta?

9/28 anonim ***** válasza:
63%

A villanyfűtés nem egyenlő a hőszivattyúval. Nekünk pl. 2 éves új fűtőpanelek vannak.

10/28 anonim ***** válasza:
100%

A fa sem lesz sokkal olcsóbb, plusz azzal még vacakolni is kell. Gázfűtésnél nem kell 2 évente lakást festeni, ha valaki, főleg sebtében odatett kályhával, kandallóval fűt, az porol meg kormol.

Legjobban a házközponti fűtésű panelosok szívják meg, ott még ökölharc is lesz a lakók között.

Utána a nem szigetelt Kádár-kockában, parasztházban élők, ahol csak gáz van, és már nincs kályha sem, majd a szintes házak, ahol nagy a légköbméter, és általában gázfűtésesek.

Legjobb most a távfűtés. Sajnos ez a népesség csak kis részét érinti.

2022. júl. 21. 11:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!