Ha a fidesz propaganda nem mondja el a híveknek, hogy milyen pici értéket határoztak meg a rezsiemelés határának, akkor a sok vidéki fidesz szavazó csak az első baromi magas rezsi számla után fog találkozni a valósággal?
Figyelt kérdés
Mit fognak tenni, ha megkapják a több 100-ezres számlát.2022. júl. 20. 14:23
1/19 anonim válasza:
„Jaj, hát háború van, ez van, ezt kell szeretni.”
2/19 anonim válasza:
Á, tök mindegy. Már dübörög a propagandagépezet. Nem azért van rezsicsökkentés-csökkentés, mert semmi fejlesztés nem zajlott az elmúlt 10 évben, hanem azért mert Ukrajna ellenáll az Orosz támadásnak.
4/19 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy ahol 1 vagy 2 gyerek van, vagy ahol villannyal megy minden az nem fér bele.
Látom neked is beütött a habony művek, hogy elégnek gondolod.
2022. júl. 20. 14:32
5/19 A kérdező kommentje:
Meg az a köpcös törpe azt ígérte megvédi az egészet. Vagy már titokban Gyurcsány kormányoz?
2022. júl. 20. 14:32
6/19 anonim válasza:
Azok az értékek reálisak , én 100m2 házban lakom hőszigetelés nélkül, gázzal fűtök és limit alatt vagyok.
8/19 anonim válasza:
#7, ha nem fűtesz, akkor biztosan.
9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek fizetett trollok. Azért elég nekik a kicsi is.
2022. júl. 20. 14:42
10/19 anonim válasza:
Kombi cirkóm van , födémre szigetelést tettem falak nincsenek hőszigetelve, kb 100nm-es a ház 15000Ft-ot fizetek most havonta és elvileg ennyi is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!