Megszorítások után a fidesz propagandistái is kevesebb krumplit kapnak majd?
Figyelt kérdés
Pl. akik itt éltetik éhbérért cserébe putyint, ezek után be kell érniük egy kilóval kevesebb krumplival?2022. júl. 20. 10:49
1/10 anonim válasza:
Akkora az aszály , elég rossz lesz a termés.
2/10 anonim válasza:
Na Putyint nem éltetem semmi esetre sem ,csak ha befejezi a háborút.
3/10 anonim válasza:
Putyint a Mi Hazánkosok éltetik meg egy-két Összefogásos.
4/10 anonim válasza:
Bizony, a Pesti Tv-t is ezért zárták be, mert alig nézték, és kevesebb pénz jut erre. Es gondolj bele, hogy a fideszes médiamamelukok nagy része is katás volt eddig, úgyhogy most ők is keményen érzik a megszorítást.
6/10 anonim válasza:
Krumpli? 2022 van, visszatérítést kaptunk, több százezret, 25 év alatt pedig sokkal magasabb fizetést.
A probléma csak az, hogy a krumplit legalább megehettük, a pénzt pedig most vissza kell adni a számlák és a drágulás miatt.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom krumpli fronton mi a helyzet. Nekem a pénzt rendesen utalják a Fidesz agitprop osztályáról.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Ugyan, a krumpli majd csak 4 év múlva, a következő választás előtt kell. Addigra lesz.
10/10 anonim válasza:
A Bloomberg értesülése szerint az EU első körben önkéntes alapon 15%-os gázkereslet-csökkentésre kéri a tagországokat.
Talán a rezsiár limittel összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!