Támogatnátok, hogy az idén elmaradjon az augusztus 20.-i tüzijáték?
Támogatom, de csak azzal a feltétellel, ha a teljes költségvetést egy az egyben arra fordítanák, hogy akiknek megemelkedne az áramszámlája és a bevétele alapján súlyos anyagi helyzetbe kerülne, annak tehermentesítésére menjen ez az összeg.
Annak nincs értelme, hogy ki van fizetve és a pénz valamelyik NER haver zsebében landol.
Én már évek óta mondom, hogy teljesen fölösleges ez a nagyzolás.
Ha tényleg minden flottul menne, akkor még indokolt is lehetne, hogy ilyen nagyszabású eseményt rendezzünk, mert tényleg lenne mire büszkének lenni. De úgy, hogy az egészségügy kb. sehol sincs, ez nem nagyon ad okot számomra az ünneplésre.
adjátok csak nekem az egészet, jövőre megtriplázom
üdv
Mészáros L.
Támogatom.
Persze könnyen mondom, hogy ne legyen, alsóhangon 10 éve rá se néztem. Egyszerűen teljesen hidegen hagy, értelmetlennek találom.
És mint az értelmetlen dolgok általában, erősen fölösleges pénzszórás. Bár milyen kiadás nem az, ha egyszer értelmetlen a termék?:D
Hogy mire költsék? Passz. Valami hasznosra, igazából szinte bármire mehet, van épp elég probléma az országban. De úgyis valami hülyeségre fog elmenni, egy ötezredik építkezésre vagy focistákra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!