Mit szóltok hozzá, hogy 10 évre titkosítják az augusztus 20-as tüzijáték árát?
Figyelt kérdés
Fideszesek, jól van ez így? Csődbe megy az ország, erre elpukkantanak pár tízmilliárdot 30 perc alatt? Hajrá fidesz ugye?2022. júl. 17. 16:59
1/15 anonim válasza:
Vesszen a maffia lámpavasra mind.
2/15 anonim válasza:
Személy szerint inkább a rezsicsökkentési határ kitolására költöttem volna a felesleges legnagyobb tűzijáték költségeit. De nem én vagyok kormányon, hanem a szakértőink, ők jobban tudják úgyis!
3/15 anonim válasza:
"De nem én vagyok kormányon, hanem a szakértőink...."
Szakértők a lopásban és a hazudozásban.
4/15 anonim válasza:
Semmi bizonyíték nincs arra, hogy augusztus 20-án még létezni fog az univerzum. Sőt! Gyakorlatilag matematikai esély sincs már.
6/15 anonim válasza:
Biztos voltam benne, hogy ilyen körülmények között az egész elmarad.
7/15 anonim válasza:
#3 Ironikus próbáltam volna lenni. De ahogy nézem, nem jött át.
8/15 anonim válasza:
Erre a hatalmas - szar - tűzijátékra annyi szükség van, mint hajléktalannak a légkondira.
Jellemző Orbánra, hogy az ország ugyan szarban van, emberek nyomorognak, de a villogás az kell neki, mert képtelen együtt érezni a 12 év elcseszett kormányzásának áldozataival!
9/15 Koplárovics Béci válasza:
A cirkusz végülis megvan. Azoknak is, akik egyetértenek vele, és ahogy itt elnézem sokaknak azok közül is, akik nem.
10/15 anonim válasza:
Persze, hogy titkosították. Ilyen kritikus, háborús, energiaválságos, migránsos, covidos veszélyhelyzetben nem szabad olyan lényegtelen tényekkel megzavarni az emberek nyugalmát, mint a tűzijáték ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!