Mi a véleményetek arról hogy kitiltották az ellenzéki pártokat a KATA tüntetésekről?
A tüntetések vezetői kitiltották az összes ellenzéki pártot a következő KATA tüntetésekről.
A tiltás a Mi hazánk pártra nem vonatkozik.
Mi a véleményetek?
Nagyon helyes!
Egyedül csak a Mi Hazánk hozhat új színt a posványba, a többiek már leszerepeltek.
Jogos, és a Mi hazánk lesz a végén az egyetlen szalonképes ellenzéki párt. Ők nem csinálnak s*gg*t a szájukból. 2022-ben a "próbanácik" az alternatíva. Vicc.
Az ellenzék MZP-stől, Gyurcsányostul nem állt az elején egy emberként a tüntetések élére, most már ne is csináljanak semmit. Szégyen.
A hajtás pajtás ételfutár srác kisadózó vállalkozó üzletember papíron, és ez szerintetek rendben van 🤣. Valahol vicces is, hogy a KATA legszürreálisabb alágazata került a tüntetés élére. Mert néhány cég kiskapukat kihasználva öltönyös vállalkozóként papírozza a futárait, s lényegében adót csal, s gyakorlatilag amellett kell kiállni, hogy nekik ne kelljen a közösbe befizetni, csak nekem. Amúgy ismerősi körömben nem 1 ember csinált céget csak ezért. A KATA egy elbaxott valami, egy hiba, amit el kellett törölni.
17: akkor a céget kellene kötelezni, hogy vegye fel a futárokat, hiszen ő szabta feltételül a válallkozósdit is !
Szerintem a furárok örömmel fizetnének a közösbe, ha lenne nekik miből. De például aki eddig csak pár órát futárkodott, az most mihez kezdjen, ha az átalányadó nem éri meg?!
MIÉRT NEM A CÉGEKEN CSATTAN AZ OSTOR?!!
Szerintem nagyon igazságtalanok vagytok a futárokkal is, meg a többi becsületesen adózó katással is.
Te miért nem vállalkoztál akkor?!
Kell valami nekik, de nem a KATA. Hanem valami, ami erre lett kitalálva. Jogos a felháborodás, mert nincs (egyenlőre) megoldás a legtöbb esetre, amit eddig a KATA fedett le. De attól még egy b.romság volt.
Ismerjétek be, hogy a Fideszt kedvelitek azért még. Egy kicsit hőbörögtetek, de köt a hűség a Fideszhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!