KATA tüntetők között miért van annyi kultúrálatlan személy?
Egyszerűen csak ez a magyar átlag ami persze szomorú,de el kell fogadni.
Mégis mit gondolsz, honnan a fidesz sokmilliós támogatottsága? normális személyek nem szavaznak rájuk tömegesen.
Mert ilyen szinten van az ország jelentős része. Ezek vagyunk mi. Nem értem miért gondolják az emberek, hogy tüntetni majd pont csak a jól nevelt értelmiségiek fognak elmenni.
De azért ez még mindig semmi 2006-hoz képest.
KultÚÚÚrálatlan? Tényleg? KultÚÚÚÚrálatlanok? Még szerencse hogy te nagyon kultÚÚÚÚÚÚÚrált vagy.
Mennyit jártál ki a nyolc elemiből? Ötöt? Az elsőt háromszor meg a másodikat kétszer? És még van neked pofád egyáltalán a témában kérdést kiírni. :D
Bár nem én írtam azt a választ, de nem a fogalmazással van a baj. A kulturáltan rövid U.
Tényleg gáz, mikor valaki másokat akar fikázni ezzel a szóval, de annyi kultúra nem szorult belé, hogy helyesen megtanulja leírni a saját anyanyelvén. Kb annyira ciki és röhejes mint mikor valaki veri magát, hogy ő mennyire inteLignes. Nem értem az emberek miért használnak olyan szavakat, amiket nem tudnak leírni. Vagy akkor miért nem kapcsolják be a helyesírás-ellenőrzőt. De így csak magukat égetik, mert nyilván ezek után a mondandójuk sem túl komolyan vehető, hiszen ennyire ironikus szarvashibát művelt ember nem szokott ejteni.
Igazad van utolsó, ezt én hibáztam el.
Általában igyekszem odafigyelni, hogy ne kövessek el ilyen hibákat, bár ezúttal nem ellenőriztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!