Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » KATA tüntetők között miért...

KATA tüntetők között miért van annyi kultúrálatlan személy?

Figyelt kérdés
Tegnapi tüntetést végignéztem Starfinder live-ján és szekunder szégyenérzetem volt sokszor, pl amikor k anyáznak a buszvezetőre, vagy szerencsétlen palit nem engedték el az autójával és közben vették 50-en.. szerintem ezzel nem fognak felnézni a többiek rájuk inkább ellenszenvesek lesznek.
2022. júl. 17. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"#7 Hogy kellett volna fogalmaznom Professzor Hölgy/Úr? Részeg, bunkó, vandál, illetlen, trágár?"

Nem, nem volt se részeg, se bunkó, se vandál, se trágár.

Viszont olyan tuti volt, aki tud írni, veled ellentétben, de kultÚrált kisasszony.

2022. júl. 17. 21:12
 12/16 A kérdező kommentje:

"Viszont olyan tuti volt, aki tud írni, veled ellentétben, de kultÚrált kisasszony."

De mi? :D

2022. júl. 17. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

De kultúrált itt valaki asszonyom. :O

Amúgy megvolt a napi fidesznyik hisztid? Elégedett vagy? A békemeneten remélem majd megmutatjátok mi a kultúúúra, Győzikével az első sorban.

2022. júl. 17. 21:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben Professzor Hölgy.
2022. júl. 17. 22:02
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Azèrt, mert bolsik.
2023. dec. 22. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, hát pont olyan bolsevik dolog a kisvállalkozásokat támogatni, ugye? :D Csak tudnám, hogy miért kell ilyen korán innod és hülyeségeket irogatnod ide megint.
2023. dec. 22. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!