Megtaláltam volna a megoldást?
Amióta a fidesz bejelentette, hogy tönkreteszi a KATÁT és "eltörli" a rezsicsökkentést, minden erről szóló posztnál amit láttam, azt olvasom, hogy a fideszes kommentelők örülnek ennek, és támogatják, valamint írják, hogy ők legközelebb is orbánra szavaznak.
Tehát ha a fideszesek ennyire örülnek a megszorításoknak, és ennyire támogatják, akkor szerintem csak azt kellene csinálni, hogy a fideszesek fizetnének 8-10 szeres rezsit, és csak a fideszes katásokat tennék tönkre! Így a fideszesek elégedettek lennének, hiszen ők ezeket a szankciókat támogatják ahogy írtam is. Az ellenzék szavazóinak meg maradna minden változatlan, így ők sem elégedetlenkednének. Mindenki happy lenne, és tüntetni sem kellene!
1 - A KATA adócsalás, adóelkerülés volt. fenntarthatatlan volt és senkinek sem volt jó csak a cégeknek. A KATÁ-sokat belekényszerítették a cégek és nem lesz nyugdíjuk. Nyugaton sincs KATA. Ennek véget kellett vetni
2 - A vilannyal, vízzel, gázzal rengetegen pazarlóan bántak. Ez visszafogja. A családok 3/4-ének megmarad a rezsicsökkentés továbbra is, hiába akarják most azt mondani hogy elvész.
"A családok 3/4-ének megmarad a rezsicsökkentés továbbra is, hiába akarják most azt mondani hogy elvész" - ki van zárva, hogy ez igaz. Nálunk villany és gáz is van, mégis mindkettővel túlcsúszunk.
Családi ház, szigetelt (tetők is), új nyílászárókkal.
Villany a főzés, gáz a meleg víz és a fűtés. A házat télen helyiség és napszak függvényében csak 16-21 fokra fűtjük.
Most mondhatnám, hogy "luxus", hogy itthon főzök, de erről nem fogok lemondani! Csak a fagyasztó elvisz 10%-ot havonta, pedig új, és ez volt a legenergiatakarékosabb típus, és nem is extra nagy.
Értem én, hogy az árak magasak, és üres a kassza, de ezeket a limiteket "átlag fogyasztásnak" kommunikálni egyszerű hazugság - főleg, ha igaz, hogy a nyaralókat és üresen álló lakásokat is belevették az átlagba. Való igaz, nem tudok annyira keveset fogyasztani, mintha nem is élnék...
"ha a fideszesek ennyire örülnek a megszorításoknak, és ennyire támogatják"
A fideszesek nem örülnek a megszorításoknak. A fideszesek a fideszt azért támogatják, mert nincs tele az országunk fekete bőrűekkel, akiknek a mások és a saját élete eddig semmit sem ért a pillanat örömeihez képest (lásd, serdülő srác megerőszakolása a nyilvános wc-ben, meg hasonlók), ezért bármikor a késhez nyúl, mert ez az alapreflex. Ez a fajta lojalitás meg benne van a magyarban. Benne volt a rákosi-kádár érában is, mikor bárkibe is gumibotoztattak vezetőink, azt vette figyelembe mindenki, hogy olcsó a kenyér, a főzőkolbász meg a sör és van munkásszálló meg szakorvosi rendelőintézet. Aztán a módszerváltáskor meg azt értékelték az mdfben, hogy ki merte mondani azt, hogy Erdélyben magyarok vannak. Hogy közben tönkretette az ország iparát és mezőgazdaságát, az nem érdekelt senkit. Orbán meg meglovagolta a magyarok gerincvelői reflex idegengyűlöletét. Okosabbat nem is tehetett volna. Nem akarja senki, hogy a barátai milliárdosok legyenek. Azt akarta mindenki, hogy ne legyen az a féktelen nagy szemétdomb az országból, ami a bicskei vasútvonal mentén volt, mikor átmentek. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!