AZ Összefogás szavazói miért idegesek a rezsicsökkentés miatt?
Egyfolytában ezt olvasom, hogy most a birka fideszesek miatt szív mindenki.
Na de kérem szépen, az Összefogásnak eleve szándéka volt a rezsicsökkentést részlegesen kivezetni, a magasabb fogyasztással rendelkelkezőket jobban terhelni. "
A rezsicsökkentés fenntarthatatlan, és ostobaság ilyen módon rezsit csökkenteni, ahogyan azt Orbán Viktor teszi. Spórolni kell, kevesebbet fürdeni, az embereknek érezni kell az energiaárak növekedését." - hangzott el.
Hát most ez megvalósult, ahogyan azt az ellenzék tervezte. A fideszesek teljes joggal vannak kiakadva, mert át lettek verve, de az ellenzékiek eleve nem hitték el Orbán ígéreteit. Akkor meg miért idegesek, mikor eleve ezt akarták?
23
Normál (nem rezsicsökkentett) lakossági tarifával és nem a világpiacival.
Az mondjuk érdekes, hogy kedves vezetőnk gázszerelő barátja a nemzet nagy gázszerelője, megszerezte az energetikai szektor nagy részét. Majd az átlag fogyasztás kb annyi lett, hogy akkor nem lépi át egy négytagú család ha kb kréta evéssel fűtenek, meg gyertyával világítanak és mindeközben több a piaci ár mint a hanyatló németeknél, ami persze jóval nagyobb fizetésre jut.
Én nem vagyok ideges csak kíváncsi vagyok, hogy a meddig kell hogy érjen a széklet ahhoz hogy a Fidesz szavazok végre észre vegyék. Nem kell az ellenzékre szavazni és értem és megértem miért nem. Ugyanakkor azért nem kell mindennek örülni sem amiben úszik egy kis narancshéj. Mellesleg végül is örülök hogy nem az az alkalmatlan bagázs nyerte a választásokat, ám ez nem azt jelenti hogy a nyertes alkalmas.
Mindeközben azt harsogták, hogy megvédjük a családokat meg a rezsi csökkentést és mindenkinek nyilvánvaló volt ezen az oldalon, hogy hazudnak. Nem nem kell az ellenzékkel egyet érteni én sem teszem, de azért a kormány párttal sem.
A baloldaltól pont ezt vártuk, ezt ígérték, valóban.
Csakhogy a Fidesz az egész kampányát azzal tolta végig, hogy minden rendben lesz, megvédi a rezsicsökkentést. Erre most ez, mindenkinek a képébe hazudtak, és mivel nem is készültünk rá, mindenkit a meglepetés erejével ért.
Hát nem. Videó pont arról van, hogy MZP szerint ebben a formában hülyeség a rezsicsökkentés, de ennek ellenére megtartaná. https://www.youtube.com/watch?v=UoEIycQ8Cfo
Amire te gondolsz, az a lakájmédia által 10 másodperces részekből össszevagdosott hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!