A liberálisok most miért hisztiznek a rezsicsökkentés eltörlése miatt?
Eddig az volt a baj hogy Orbán rezsit csökkent,makizaj meg gyuriferi is a megszüntetését akarta.
Most meg itt sír-picsog az összes libsi hogy megfagy a télen,óbán rósz mert hazudott nekik stb.
Akkor tisztázzuk,most hazudnak a libsik vagy régen hazudtak a libsik?
Senki se akart rezsit emelni.
Ez a ti Fideszes beteg elmétekben született.
Nekem az tetszik, hogy te is megfagysz, de te rájuk szavaztál 🤣 Ezt kapod a szavazatodért 🤣
A kormányszóvivő ezen nevetgélt pár napja, most meg ők mondják ugyanezt. Jó érzés, hogy rommá mélytorkoztat a kormány, úgy, hogy rájuk szavaztál?😂😂😂😂
Korszerűsíteni akarták a rendszert. Szigetelés, megújuló olcsó energia stb. stb. Nem azt mondták, hogy dögölj bele a rezsi fizetésébe, hanem, hogy modernizáljuk a rendszert, hogy kevesebbet kelljen fizetnünk.
Most a kormány össze vissza hazudozik, hogy mennyiért kapjuk a gázt, de a lényeg, hogy jól meg akar fejni minket, mert üres az államkassza.
Én nem értem, hogy miért adnak szavazati jogot annak, aki arra sem hajlandó, hogy elolvassa az ellenzék programját eredeti verzióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!