Orbán 650 ezer forinttal megemelte a miniszterek fizetését! Értitek?
Figyelt kérdés
650 ezerrel megemelte a mai napon a miniszterek fizetését!!2022. júl. 15. 19:52
1/16 anonim válasza:
Ha megemelte akkor az én munkáltatóm is emelhetne nekem is, ha nem is annyit de most minden fillér jól jön.
2/16 anonim válasza:
Megérdemlik, keményen dolgoznak a magyar emberekért, a rezsicsökkentés megvédéséért!
🤝Köszönjük! Így is rengeteget tudunk majd spórolni. Tudjuk, hogy nem egyszerű a helyzet. A háború és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt, most egész Európa szenved!
💪De ki fogjuk ezt is bírni! Jó, hogy ilyen talpraesett kormányunk van!🙏
Hajrá, Magyarország! 🇭🇺
3/16 anonim válasza:
lól dr szent Orbán Viktor Mátyás király az igazságos, a földesuraknak burzsuj, a jobbágyoknak rezsiemelés :D
4/16 anonim válasza:
Hiába téped a szád, azok hatalmas villákban élnek. Nekik ez a pénz csak a rezsinövelést fogja épphogy fedezni. Ezért kellett az emelés.
6/16 anonim válasza:
Ezért kéne megérteni, hogy aki elégedetlen a helyzettel, annak tennie is kéne valamit.
7/16 anonim válasza:
Azért emelte, mert különben nem maradnának a miniszteri székben. Szabadulnának és mondanának már le a közelgő szarvihar miatt egyre többen, valahogy meg kell őket tartani. Káderhiány van a fideszben is értelmesebb politikusból. Amúgy most lett olyan szintű a miniszteri fizetés, amilyen egy multinál egy felsővezetői. Ilyen szempontból ez racionális lépés volt - bár tudom, hogy ezen kijelentésem miatt jól le akarják húzni a kérdésem hasznosságát, pedig sajnos ez van. Jelen helyzetben én sem feltétlen értek egyet azzal, hogy az eheti intézkedések után emelik meg, de ennek ellenére értem a logikáját is.
9/16 anonim válasza:
Ez már a 4. ugyanolyan kérdésed.
10/16 anonim válasza:
Szíjjártó villáját láttad már videón? Medence, szauna, gőz, futsal pálya minden van benne, és vagy 5 emeletes.
Szerinted ő majd fog neked spórolni a rezsivel? Szerinted mennyi lesz ez piaci árakon? Csoda, hogy 650 ezer fizetéssel megelégedett és nem duzzogott Orbánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!