Szerintetek most végre a FÜTYISZesek is rájönnek arra hogy tarthatatlan amit a Orsós V. Misiék csinálnak vagy 2026ban is újraválasztják őt?
Még mindig ezen lovagoltok édes istenem, hogy majd ha lesz "rendes" összefogás, meg valaki jobb, mint a Márki Zay, na akkor majd átszavaztok XDD.
Kr.u. 3000-ben is a halhatatlan kiborg Orbán Uralkodó lesz hatalmon miattatok.
Értem én, hogy valaki számára nincs megfelelő alternatíva, de attól még lehet jelezni, hogy a saját pártoddal gondok vannak és ennek tudod hangot is lehet adni. Teszem azt nem szavazással, tüntetéssel. Ja hogy akkor mentek ti is a libernyák skatulyába és hogy normális párbeszéd már amúgy sincsen évek óta? Hát igen, akinek ilyen ostoba primitív retorikájú kormánya van és ezt hagyja, sőt biztatja rá, az meg is érdemli.
De nem baj, adjátok le következőnek is erre a tapló, tolvaj, drogos, pedofil, homoseggszurkális, magyargyűlölő, szociopata bandára a voksotokat. Úgy látszik, ez az értékrend nektek belefér :)
Legutóbbi választás után volt olyan fideszes ismerősöm, aki aszondja: "Rájuk szavaztam, de azt nem akartam, hogy megint 2/3 legyen. Ez meglepett és már kicsit bánom."
Te jó szent felkent fallosz, segíts! :,) Nem való nektek qrvára a politika. Pont annyira nem, mint azoknak a törzsi szinten lévő afrikai országoknak, amelyen nagy részetek előszeretettel élcelődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!